accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Jótékonymajmok legsikeresebb hete

utazomajom /

A Jótékonymajmok Zárt Csoportjának legsikeresebb hetét könyvelhetjük el. Számos családnak sikerült segíteni, az egyik esetet még a média is átvette. Nagyon köszönjük mindenkinek a támogatást, és továbbra is számítunk Rátok!

Pálmonostori család

A férfi nagyon nehéz körülmények között élt családjával, így hosszas vívódás után arra jutottak, kimegy pár hónapra dolgozni Angliába, hogy kicsit rendeződjön az anyagi helyzetük. Azonban nem sokkal megérkezése után váratlanul agyvérzést kapott, és néhány nappal később a kórházban meghalt. 1 millió 900 000 forintot sikerült nekik gyűjteni a szeretlekmagyarorszag.hu cikke kapcsán melyet átvett az index.hu és a 24.hu is. RTL és a TV2 is megkereste őket, de a nyilatkozattól  elzárkózott az anyuka. Még a múlt héten pénteken 2 nappal a gyűjtést követően az anyuka visszafizette a kölcsönöket, amiket a hamvasztásra kaptak Angliában elő ismerősöktől és a két kisfiúnak nyitott egy egy számlát, amire a fennmaradó pénzt utalta, gondolva a jövőjükre. Az apuka még ha sajnos nem a legjobb végkifejlettel is, de elérte amit akart.. egy kisebb anyagi megtakarítást a családjának…. Részvétünk a családnak!

Vigh Martin családja

Martin egy csepeli kisfiú, akinek édesanyja trombózist kapott, így munkanélkülivé vált. A nagymama segíti és támogatja őket a mindennapi ügyintézésben és a gyerekekkel kapcsolatban. Kifizettük a 40 000 forintos rezsi elmaradásukat, kiváltottunk két nagyon drága, összesen 13 000 forint értékű gyógyszert az édesanyának, illetve kaptak egy 15 000 forint értékű élelmiszer csomagot a Jótékonymajmok csoport közös bevételéből. Számtalan magán felajánlást és adományt is átadhattunk. A kisfiúnak szüksége volt egy 36-os sportcipőre. Vásároltunk egy cipőt, ezután pedig még két további felajánlás érkezett további lábbelikre, amivel összesen három párral tudtunk segíteni Martinon. Határtalan a kisfiú boldogsága, a nagyival is madarat lehet fogatni, hiszen sikerült törleszteni az elmaradást. A fentieken túl még 3 500 forint osztálypénz tartozást is magunkra vállaltunk, amivel a kisfiút piszkálták az osztálytársai. Az adakozásból még 2 000 forint zsebpénzt is sikerült adnunk, amit a kissrác kapott közvetlenül.

Mátraverebélyi család

Egy mátraverebélyi családban egy három hónapos, illetve egy két és fél éves kislány és egy négy éves kisfiú lakik szerény körülmények között. A csoport anyukái segítségével negyven kilós csomagot sikerült a családhoz juttatni, benne rengeteg gyermekruhával, mesekönyvvel, mosó és tisztálkodási szerekkel, bébiétellel. A bejövő pénzből még 100 pelenkát is sikerült vásárolnunk.

Újpesti apuka

A múlt héten a támogatottak között volt még egy újpesti apuka, akinek felesége 5 hónapja álmában hunyt el. Az apa egyedül marad 14 éves lányával és 11 éves fiával.  Még folyamatban van a családban a szerepek újrarendeződése, és az apuka nap mint nap szembetalálja magát számára új, megoldandó feladattal. Mindössze ötszáz forinttal több az egy főre jutó bevételük mint a minimum, ami miatt támogatáshoz sem jutnak. Hiteleiket és a rezsit tudják fizetni, de sajnos bérletre vagy ruhákra nem jut már, és az étkezésük minőségén is lényegesen csökkenteniük kellett. Élelmiszercsomaggal, havi bérlettel, ruhákkal, illetve 95.000 forint készpénzzel tudtunk rajtuk segíteni. Ezen kívül a BL YachtClub felajánlásaként a márciusi balatonlellei nyaralást is nekik ítéltük meg, hiszen nyaralásról álmodni sem mertek.

 

Köszönünk minden segítséget, jövőhéten újra jövünk! Aki kedvet kapott a támogatáshoz, itt tud csatlakozni a csoporthoz: Jótékonymajmok Zárt Csoportja

Ajánlatok