accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A Kanári-szigetek csillogó ékköve: Tenerife

utazomajom /

Örök tavasz, vakító napsütés, vérpezsdítő latin dallamok és mindez még Európán belül? Bizony, ez nem csalás, nem ámítás! A mindössze 5 órányi repülőútra lévő paradicsomi Tenerife, a nyolc Kanári sziget közül a legszebb és legnépszerűbb. Azonnal rabul ejti a kalandvágyó turistákat, ahogy Krisztit és Gabit is, akik itt indították el utazásszervezési vállalkozásukat.

Hogyan kezdődött? Miért épp Tenerife?

Egymástól függetlenül is nagyon szerettünk utazni, megismerkedésünk után pedig már együtt hódoltunk ennek a szenvedélynek. Mivel mindketten inkább az állandó napsütéshez vonzódunk, így esett a választás egyik évben Tenerifére és teljesen beleszerettünk. Olyannyira megtetszett nekünk, hogy 2017-ben nászútra is ide utaztunk, tudatosan 6 hónapra. Elkezdtük felépíteni a vállalkozás alapjait, felfedeztük a szigetet, kapcsolatokat építettünk. – meséli Kriszti

A 2018-ban indított Holiday In Tenerife.EU olyannyira sikeres lett, hogy ma már több 100 család, illetve pár köszönheti emlékezetes nyaralását és nászútját ennek a kedves fiatal házaspárnak. Egyik lépés követte a másikat, előbb a weboldal, majd a hírlevél-, és a blog rendszer, amelyek hétről hétre hasznos információkkal látják el a sziget iránt érdeklődőket. Több mint 100 szállodával, a Kanári-szigetek legnagyobb és legmegbízhatóbb autókölcsönzőjével, illetve a legjobb fakultatív program szolgáltatókkal állnak szerződéses kapcsolatban. De itt nem szerettek volna megállni, így született meg Tenerife szigetéről szóló interaktív könyvük ötlete is.

Miért döntöttetek úgy, hogy könyvet írtok Teneriféről? Nincs elég útikönyv a piacon?

Ilyen biztos, hogy nincs, mert ez jóval több, mint egy útikönyv! A hagyományos útikönyvek sok esetben olyan információkat tartalmaznak, melyek sokszor már elavultak. Emellett nem a lényegre fókuszálnak: 1-2 hét ugyanis édes kevés felfedezni a szigetet. Nem az összes létező látnivalót kell felsorakoztatni, hanem első körben a legfontosabbakat. Hiszen az először ide érkező turista a bőség zavara miatt azt sem tudja, merre induljon. A mi könyvünk pontosan erre kínál megoldást, méghozzá interaktív módon. Emellett azokat a teljesen hétköznapi, de nagyon fontos kérdéseket válaszoljuk meg, amiket kivétel nélkül mindenki fel szokott tenni. Bár alapvetően prémium kategóriás utazások szervezésével foglalkozunk, de szeretnénk, ha ezek a fontos tudnivalók eljutnának mindenkihez, aki szeretne ellátogatni Tenerifére. – magyarázza Gábor

Tenerife titkai, avagy a Kanári-szigetek gyöngyszeme – Megnézem a könyvet

A könyvben szereplő változó információk – úgy mint jegyárak, nyitvatartások – QR kódok segítségével olvashatók be. Ugyanezen a módon interaktív, egyéb tartalmak érhetők el, melyek a könyv lapjain túl segítenek még inkább átadni a tenerifei életérzést. Ez a könyv valóban jóval több, mint egy szimpla útikönyv, mely nem évül el, segítségével évek múlva is naprakész információkhoz juthat a vendég. Kriszti és Gábor könyve valóban hiánypótló írás, egy rendkívül hasznos, igazi útitárs nyaralásunk során.

Ne maradj le a Tenerife titkai, avagy a Kanári-szigetek gyöngyszeme című könyvről!

Jól tudom, hogy a nászutasoknak külön fejezetet szenteltetek a könyvben?

Igen, így van. Nekünk a nászutaztatás a szívünk csücske. Mi magunk is házaspár vagyunk, ráadásul Tenerifén töltöttük a mézes heteinket. A nászút, ahogy a házasságkötés is egy nagyon fontos és maradandó élmény az emberek életében. Jól kell sikerülnie, hisz ezt nem lehet megismételni. Mi pedig mindent megteszünk, hogy ebben segítsük a párokat. – meséli Kriszti

Mitől olyan különleges egy tenerifei nászút?

Az év bármely szakában házasodjunk is, ha ide jövünk nászútra, itt mindig jó idő van. Ehhez mindössze 5 órát kell utaznunk. Tenerife nászút tekintetében is azért a legjobb választás, mert van olyan jó, mint egy 10+ órányira lévő egzotikus ország, sőt! Itt mind az aktív, mind pedig a passzív pihenés szerelmesei egyaránt megtalálják a kedvükre való elfoglaltságokat. Többek között a misztikus Masca és a Loro Park Tenerife programok szempontjából legkeresettebb helyei. A déli részen található Playa de las Americas és Costa Adeje pedig Tenerife legnépszerűbb üdülővárosai. Tenerife az a sziget, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell. – mondja Gábor
Mivel a Holiday in Tenerife.EU kiemelt figyelmet fordít a nászutasokra, a legutóbbi, sikeres nászutas kampányt egészen biztosan fogja még követni néhány, így érdemes figyelni az oldalukat!

Ha nem szeretnél lemaradni az extrákról és az egyedi garanciákról, most kedvezményes áron itt vásárolhatod meg a Tenerife titkai, avagy a Kanári-szigetek gyöngyszeme című könyvet!

Ha van kedved, csatlakozz a Holiday In Tenerife.EU Facebook oldalához, illetve kövesd be őket Instagramon.

Szponzorált tartalom.

Ajánlatok