accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Két nagyon fontos hír a Wizz Air-rel utazóknak! Az egyikről még a légitársaság is beszámolt!

utazomajom /

Gyorsan az elején szögezzük le a két legfontosabb hírt.

  1. Bajszos férfi utaskísérők lepik el a Wizz Air fedélzetét
  2. A járványhelyzet miatt a Wizz Air törölt egy csomó járatot és ennél többet ritkított

Az, hogy melyikről számoltak be csak költői kérdés, de mi kezdjük az utóbbival. A légitársaság nagyon pozitívan állt az év végéhez, sok útvonalat tartott meg a téli szezonban is, sőt, még volt ahová plusz járatot is betettek. Viszont nem úgy alakultak a foglalások ahogy elképzelték, annak ellenére, hogy még nincsenek lezárások, sokan már félnek az esetleges korlátozásoktól és inkább nem is terveznek utazást. Ennek az eredményeképpen a Wizz Air gyorsan lépett, hiszen ha két héttel az utazás előtt törölte volna a járatokat, akkor már fizetnie kellene kártérítést is. Így csak a jegyárat kell visszatéríteniük, vagy egy másik időpontot ajánlanak fel. Kevesebb járat lesz például Rómába, Eindhovenbe, Barcelonába, Szicíliába. Törölték Liverpoolt, Birminghamet és Eindburghot is. Hamarosan tehát elkezdik kiküldeni a módosításokról és a törlésekről szóló emaileket, készüljetek fel. A te járatod is érintett? Légyszi írd meg kommentben, hogy minél több információhoz juthassunk, hiszen a légitársaság erről nem közöl adatokat.

A másik téma, amiről a Wizz Air is beszámolt, hogy  bajszos férfi utaskísérők lepik el a Wizz Air fedélzetét.

A Movember egy globális kezdeményezés, melynek célja, hogy emlékeztesse a férfiakat az egészségmegőrzés, a szűrővizsgálatok és a kivizsgálások fontosságára. A Movember a „moustache” (angolul: bajusz) és a november szavak összeolvadásából ered, és egy novemberben futó kampányt jelöl, amelyhez a férfiak a bajuszuk megnövesztésével tudnak csatlakozni. Az egészségügyi statisztikák alapján a férfiak ritkábban járnak orvoshoz és szűrővizsgálatokra, ezért a kezdeményezés elsősorban olyan betegségekre hívja fel a figyelmet, melyek gyakoriak a férfiak körében, azonban a rendszeres szűrővizsgálatokkal még időben felismerhetők és kezelhetők.

A prosztata megbetegedések például több mint 98 százalékban gyógyíthatóak, amennyiben időben kiderül az elváltozás. Azonban, ha túl későn találják meg, a túlélési arány 26 százalék alá csökken. A prosztatarák a második leggyakoribb rákos megbetegedés a férfiak körében világszerte. 40 év felett így mindenképpen ajánlott a prosztata specifikus antigén (PSA) vizsgálata, melyre a légitársaság is bátorítja munkavállalóit.
„Örömmel veszünk részt 2021-ben is a Movember kezdeményezésében, hiszen ezzel a kisebb, csendesebb aktivitással is rávilágíthatunk olyan problémákra, amelyeket sokan inkább a szőnyeg alá söpörnének. Mindegyik kollégánk és utasaink egészsége is fontos számunkra, így egyértelmű volt, hogy idén is csatlakozunk ehhez a nemes kezdeményezéshez.” – mondta Radó András, a Wizz Air szóvivője.

Ajánlatok