accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kísértet járat: zombik lepték el a Wizz Air repülőgépét! (videóval)

utazomajom /

Sok mindenre számít az ember egy fapados járaton, azonban arra talán a legkevesebben, hogy egy zombi csorda vonaglik majd a széksorok között 10 ezer méter magasan. Pedig pontosan ez történt a a Wizz Air Milánó-Catania és Catania-Milánó járatain október 31-én este, a légitársaság Halloween éjszakai járatának fedélzetén.

Hihetetlen élmény volt, nem számítottunk semmi ilyesmire, tényleg nagyon ijesztő volt!” „Soha nem láttam korábban ilyet, még mindig a hatása alatt vagyok!” – és ez csak néhány komment, amit az utasok a közösségi médiában megosztottak az estéről.

A Wizz Air Milánó-Catania és a Catania-Milánó járatain október 31-én este minden pontosan ugyanúgy zajlott, mint egy hagyományos vasárnap esti járaton szokott. Aztán egyszer csak megszólalt egy kísérteties zene és izgatott moraj futott végig az utasok között, miközben a maszkot viselő “beépített” utasok felálltak, és táncolni kezdtek a repülőgép folyosóján. Mivel – szerencsére – zombikat eddig még senki sem látott repülőgép fedélzetén, az utasok azonnal felvételeket kezdtek készíteni a döbbenetes látványról. Persze a vérfagyasztó jelmezek senkit sem riasztottak el, rengetegen készítettek szelfiket is a zombikkal, akik aztán a halloweeni szokásoknak megfelelően édességeket is osztottak az utasoknak.

A Wizz Air arra kér mindenkit, aki részese volt ennek a különleges élménynek, ossza meg videóit és fotóit #wizzhalloween hashtaggel, hogy azok az utasok is részesei lehessenek az élménynek, akik nem voltak ott a helyszínen.

Ajánlatok