accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Egy utas nem vette fel a maszkját, visszafordult az American Airlines járata az óceán felett!

utazomajom /

Az American Airlines utasszállítója szerdán az óceán közepén fordult vissza, mert egy utas nem volt hajlandó felvenni a maszkját. Az amerikai légitársaság gépe Miamiból Londonba tartott, de az incidens miatt a személyzet úgy döntött, hogy inkább visszafordulnak az Atlanti-óceán felett. Már több, mint 800 kilométert repültek, de a szabály az szabály, a  szövetségi kormány rendelete alapján mindenki számára kötelező a maszkviselés a repülőgépen.

A közel két órás repülés után leszálláskor már a rendőrség várta a rendbontó 40-es nőt, akit egyszerűen lekísértek a gépről. Leginkább az a 128 utas szívta meg a kalandot, akik emiatt nem jutottak el Londonba ezzel az American Airlines géppel, mert a visszafordulás után törölték a járatot. A légitársaság a közleményében megköszönte a legénységnek a mérhetetlen professzionalizmust és elnézést kértek a többi utastól az esetleges kellemetlenségért.

A Szövetségi Légiközlekedési Hivatal január 18-i adatai szerint ebben az évben már 151 alkalommal kellett intézkedniük, ebből 92 esetben a maszkhasználat miatt.

Bízunk benne hogy néhány éven belül vége lesz a járványnak és minden visszaáll a régi kerékvágásba. A soha nem látott esetszámok ellenére egyre több ország törli el a korlátozó intézkedéseket, amelyek az eddig tapasztalataik alapján nem voltak elég hatásosak, nem fékezték meg a járvány terjedését, emiatt nem indokolt a fenntartásuk sem.

 

Ajánlatok