accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Közvetlenül elérhető Tunézia Debrecenből

utazomajom /

A június 4-én Monastirba induló charterjárat tíz év után újra feltette a közkedvelt tunéziai desztinációt a Debrecenből elérhető úti célok térképére. Az első járat utasait apró süteményekkel és meglepetésekkel várták a Debrecen Nemzetközi Repülőtér és a Kartago Tours képviselői. Az eseményen személyesen részt vett Raja Ammar, a Tunéziai turisztikai hivatal képviseletvezetője. Ezen kívül jelen volt még Király Tamás a repülőteret üzemeltető gazdasági társaság ügyvezetője.

Az új járat lehetőséget biztosít az utazók számára, hogy felfedezzék Tunézia gazdag kulturális örökségét. A tengerpart mellett érdemes megcsodálni lenyűgöző tájait és közkedvelt tengerpartjait, valamint élvezzék a helyi gasztronómia különlegességeit. A keleti régióban élőknek kifejezetten jó hír, hogy közvetlenül már elérhető Tunézia Debrecenből.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy tíz év kihagyás után vissza tudtuk hozni a heti rendszerességgel közlekedő monastiri charterjáratot Debrecenbe” – mondta Bocsák Zsófia, a Kartago Tours cégvezetője. “Ez a lépés lehetőséget teremt az utazók számára, hogy könnyebben és kényelmesebben eljussanak Tunéziába. Emelett tovább erősíti a Kartago Tours elkötelezettségét a kelet-magyarországi régió iránt. Bízunk benne és dolgozunk rajta, hogy további úti célokkal tudjuk gazdagítani a Debrecen Nemzetközi Repülőtérről elérhető úti célok kínálatát.”

Tunézia Debrecenből
Tunézia Debrecenből közvetlenül is elérhető

Tunézia egy visszatérő új járatként jelenik meg a Debrecen Nemzetközi Repülőtér palettáján a Kartago Tours-nak köszönhetően, melynek sikerességét illetően a korábbi évek eredményeit és a jelenlegi tendenciákat tekintve bizakodók vagyunk. Az elmúlt két évben érezhetően erősebb nyári szezont zárhattunk a repülőtér utasforgalmát tekintve. Az új Monastir járatnak is köszönhetően úgy látjuk, hogy idén a korábbiaknál még erősebb forgalommal számolhatunk. Tunézia okkal népszerű nem csak a magyarok, hanem más Európában élők számára is. Alig 2 órás repülőút után egy másik kontinens egzotikus világába érkezhetünk, mely méltán híres kristálytiszta, homokos tengerpartjairól, valamint gazdag kulturális örökségéről.”– mondta Király Tamás a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

Ajánlatok