accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Járatnyitás: közvetlenül repülhetünk Abu Dhabi-ba a Wizz Air fedélzetén

utazomajom /

Az elmúlt időszak a járvány miatt sajnos nem szólt másról, csak a járatritkításokról és a törlésekről. Némely légitársaság teljesen leállt, vannak akik a járataik néhány százalékát üzemeltetik még, hogy fenntartsák a legnagyobb városok közötti összeköttetést.

Tavaly decemberben jelentette be a Wizz Air a közel kelet-i új leányvállalatának tervét, amely gyümölcseként már Abu Dhabi-ba is átszállás nélkül utazhatunk.

A repülőjegyek június 3-tól foglalhatók a rendszerben. A járatok heti két alkalommal közlekednek majd szerdán és vasárnap. Az út odafelé 5 óra 40 perc, míg visszafelé negyed órával hosszabb lesz. A legolcsóbb jegyek egyelőre 16.240 Ft-ért elérhetőek WIZZ Discount Club tagságival, nélküle pedig 19.490 Ft-t kell fizetni. Budapesten kívül Szófiába, Katowicebe, Bukarestre és Kolozsvárra repülhetünk Abu Dhabi-ból.

Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, Dubajtól mindössze másfél órás autóútra fekszik. Elképesztő gazdagság és folyamatos fejlődés jellemzi. Legnagyobb látványosság az ingyenesen látogatható Sheikh Zayed Grand mecset, amely nappal és éjszaka is bámulatos látványt nyújt, érdemes mindkét napszakban meglátogatni.

Sheikh Zayed Grand mecset, Abu Dhabi

A városban található az egyik legérdekesebb építészeti remekmű, a Louvre Abu Dhabi.

Louvre Abu Dhabi

Népszerű szórakozási lehetőség a Ferrari World, ahol a világ legmagasabb hullámvasútja a “Flying Ace”, illetve a leggyorsabb hullámvasútja, a “Formula Rosa” is megtalálható.

Ferrari World, Abu Dhabi

A Kempinski Emirates Palace a világ harmadik legdrágább hotele, ha az építési költséget vesszük alapul. Nem csak a berendezés van aranyból, hanem még a kávé is amit felszolgálnak 24 karátos aranyporral van megszórva. A világító emlékmű a The Founders Memorial, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan arcát formázó 3 dimenziós installáció, 1327 világítótestből. Ezek mellett az épületek mellett tényleg már fel sem tűnik a parkolóban álló 5 Ferrari, Bugatti, Lamborghini. Az 5 csillagos hotelbe egy éjszakát már 96.000 Ft-tól foglalhatsz, amit lehet, hogy egyszer az életben érdemes kifizetni. Ha nem hiszed, nézd meg a képeket!

Ajánlatok