accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kreatív kerti dekorációs lámpák 

utazomajom /

Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy fárasztó nap után a teraszunkon pihenve gyönyörködhetünk a napelemekkel megvilágított kertünk pazar látványában. Természetesen nem kis munka ízlésesen berendezni, virágokkal, kültéri dekorációs elemekkel, lámpákkal díszíteni udvarunkat, kertünket. Sokszor érezhetjük, egy panellakásban könnyebb dolgunk lenne. Mindazonáltal a fényekben úszó, meseország hangulatát idéző kertünkben töltött kora nyári este kárpótol minden fáradságért.

A szabadtéri világítások lehetőségének sora végtelen. A Leden kültéri lámpa kínálatát vizsgálva, megannyi minőségi lehetőséget találunk. Érdemes kiemelni a gömb lámpákat, melyek napjaink egyik közkedvelt dekorációs lámpafajtája.

A gömblámpákról általánosságban

Mint ahogy a név is mutatja, a lámpatest gömb alakú, melynek megmunkálása nagyon sokrétű lehet. A letisztult, elegáns formáktól az egészen különleges mintázatig széles a kínálat. A legtöbb gömblámpa fényérzékelővel rendelkezik, így nem kell bajlódni a ki-, illetve bekapcsolásával. Tekintettel arra, hogy szabadtéri világításról beszélünk, a gömblámpák is ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben.

Elegáns megjelenés

A gömblámpák között számos olyan típus létezik, mely eleganciájának köszönhetően hódít a kerttulajdonosok körében. A Leon tört üveggömb napközben is egy rendkívül mutatós kerti elem. Az ember ahogy meglátja, szinte azonnal meg szeretné tapintani különleges felületét. Sötétedés után sejtelmes, hideg fehér fényének és páratlan megjelenésének köszönhetően, igazi varázsgömb látszatát kelti a 8 cm átmérőjű lámpatest. Az már nem is kérdés, hogy minél több van belőle, annál csodálatosabb látványt nyújt a teraszunk körül vagy a kerti ösvény mellett.

Izgalmas színkavalkád

A kedves és bohém lelkületűek számára igazán jó választás lehet egy, a szivárvány minden színében pompázó kültéri világítás. Ezen belül is a Boty gömblámpa az egyik legközkedveltebb típus. Nemcsak 60 cm-es magasságával, de nappali, tejfehér színével is rögtön felhívja magára a figyelmet. Sötétedéskor a lámpa bekapcsol és kellemes, váltakozó színeivel kápráztat el mindenkit. 

Varázslatos keleti hangulat

Az egzotikus megjelenésű, dekorációs világítások kedvelői imádni fogják a napelemes sziluett Damasque Globe lámpát. Marokkói mintázata, keleti hangulatot sugárzó, antikolt formája minden tekintet magára vonz. Nem hiába, ez a gömblámpa nappal is egy igazi ékkő kertünk díszeként. Az áttört mintázatnak köszönhetően a lámpa beragyogja az egész kertet sötétedés után. Igazi extra különlegessége, hogy dupla LED-jének köszönhetően választhatunk hideg fehér fény vagy színváltó funkció között.

Bármelyik típus mellett is döntünk, a legfontosabb, hogy tükrözze személyiségünket, stílusunkat. Rossz választás nincs, hiszen valamennyi lámpa csodaszép elemévé válhat különleges udvarunknak, kertünknek!

Ajánlatok