accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kriptovaluta kereskedés okosan

utazomajom /

A kriptovaluta kereskedés során sokféle stratégiát követhetünk. Az egyik lehetőség, ha erősebb és elterjedtebb eszközöket vásárolunk, amilyen a Bitcoin vagy esetleg az Ethereum. A kisebb, feltörekvő altkoinokkal azonban sokszor nagyobb profitra nyílik lehetőségünk.

Kereskedés újonnan bevezetésre kerülő coinokkal

Ha frissen bevezetett kriptovalutákkal szeretnénk megvalósítani az adásvételeinket, a Tradensea Launch bot kereskedési rendszerének segítségével ezt magas profitabilitás mellett lehet lehetőségünk megvalósítani.

A diverzifikálás jelentősége

Ha ezt a botot használjuk, szerencsére ugyanúgy képesek leszünk diverzifikálni a portfóliónkat. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy eszközt, esetleg a kriptoeszközöknek csak egy kisebb csoportját vásároljuk meg, hanem a lehetőségeinkhez képest igyekszünk minél sokszínűbb coinokat vásárolni magunknak. Ha így döntünk, a tőkénket manuálisan tudjuk diverzifikálni, míg az eladásainkat nyugodtan a Stop Loss rendszerre bízhatjuk. 

A Stop Loss kereskedési rendszer azért lehet nagyon előnyös nekünk, mert nem tudhatjuk, hogy a kiszemelt és megvásárolt valuta mekkora árfolyamugrást fog végrehajtani a jövőben. Ajánlott ebben az esetben több tétet is beállítanunk. Ha akár tíz vagy annál is több kereskedési pontot állítunk be, akár 5 százalékos emelkedésenként beszállhatunk az eszközbe. Ebben az esetben nem maradunk ki az árfolyamemelkedés által lehetővé váló profit elérésétől. 

Miért érdemes új kriptovalutákba fektetnünk a pénzünket?

Amikor egy új eszközt vezetnek be a tőzsdére, nagyon sok esetben az árfolyam gyors emelkedésbe kezd a befektetett tőkével arányos mértékben. Főleg azon coinok esetében nagy ennek a valószínűsége, ahol ígéretes projekt áll a valuta mögött, és a piacra kerülését megelőzően is nagy érdeklődés mutatkozik az eszköz iránt. Ha a követők exponenciálisan gyarapodnak a coin körül, és megjelennek ismertebb, tapasztalt befektetők is a projektben, a felívelés valószínűnek mondható. 

Ha találunk ilyen eszközöket, és megfelelő időzítéssel beléjük fektetünk, gyorsan nagy profitot leszünk képesek realizálni. Ehhez a jól megválasztott eszköz mellett egy megfelelő, erre a célra kifejlesztett kereskedő robot használata is szükséges lehet. Ezek kettőse biztosíthatja számunkra a sikeres kriptovaluta kereskedelmet a kisebb, piaci bevezetés alatt álló eszközök esetében.

Ha a várakozásunknak megfelelően kilő az eszközünk árfolyama, a Stop Loss kereskedő botunk a legoptimálisabb távolságban követni fogja az árfolyamot, és ha az nem emelkedik tovább, vagy esetleg egy általunk beprogramozott szintre visszaesik, a szoftver realizálja nekünk a profitunkat, és már nincs is más dolgunk, mint hogy a megszerzett profitunkkal újabb kereskedésekben vegyünk részt.

Ajánlatok