accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Meglepetés a reptéren! A szomszéd macskája ugrott ki a bőröndből átvilágításkor

utazomajom /

Egy New York-i repülőtér biztonsági személyzete szokatlan tárgyat fedezett fel egy feladott poggyászban. Mielőtt a bőröndöt felpakolták volna a repülőgépre a John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren, átvilágításon haladt át, ahol egy biztonsági őr felfedezte, hogy egy élő macska van a táskában.
A narancssárga cirmosnak valahogy sikerült bejutnia a táskába, és majdnem teljesen áthaladt a repülőtéren is, mire a biztonsági személyzet kiszúrta a feladott poggyászátvizsgáló ponton.

Miután egy élő állat alakját látták a röntgenképernyőn, rögtön felnyitották a bőröndöt és egy élő macska volt benne. Ha a poggyász átment volna a biztonsági ellenőrzésen, a macskát a gép túlnyomásos rakterébe rakták volna, ahol nem valószínű, hogy túlélte volna a repülést.
Az eset november 16-án történt, amikor a táskát a JFK repülőtéren feladták egy Delta Atlantába tartó járatára, ahonnan Floridába repült volna – közölték tisztviselők.
Szerencsére a macska hazakerült, de a bőrönd tulajdonosa végül lekéste a járatát, amit másnapra a légitársaság átfoglalt neki.
Lisa Farbstein, a TSA szóvivője az NBC News-nak elmondta: “A macska nem a bőrönddel rendelkező egyéné volt, hanem valaki másé a háztartásban és a nyitott poggyászba a tudtuk nélkül ugorhatott be.”

A legtöbb macskatulajdonos egyetért abban, hogy a nyitott bőrönd hívogató célpont a macskafélék számára. Katherine Houpt, a Cornell Egyetem emeritus professzora és állatviselkedés-szakértője elmondta: „Azt hiszem, az egyik oka az, hogy olyan, mint egy macskaágy és a macskák ráadásul szeretik az akadályokkal körülvett tereket.”

Forrás: Mirror

Ajánlatok