accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mégsem fog repülni a Ryanair Ukrajnába – minden járatát törölte.

utazomajom /

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Ryanair Ukrajnába indít járatokat Budapestről. Ma viszont bejelentette a társaság, hogy miután a kijevi repülőtér nem tartotta be a feltételeket, ezért visszavonja a korábbi bejelentését, és egyetlen ukrán repülőtérre sem indít gépet.

A Ryanair kereskedelmi vezérigazgatója, David O’Brien szerint Ukrajna nem nyitott a lowcost légitársaságok alacsony áraira, viszont ezzel a lépéssel a számítások szerint fél millió utastól fosztja meg a repülést, arról nem is beszélve, hogy 400 embernek biztosított volna munkát az ír központú légitársaság.

A Ryanair bejelentette, hogy sajnálatát fejezi ki azoknak, akik már foglaltak az ukrán járatokra, és megkezdték a befizetett összegek visszatérítését. A légitársaság a felszabadult kapacitással tovább szeretne erősíteni Németországban, Izraelben és Lengyelországban. A cél, hogy 2024-re 200 milliós utasforgalmuk legyen.

Ajánlatok