accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hiánypótló óceánjáró indul, ahol minden utas meztelen

utazomajom /

A Bare Necessities utazási iroda “egyszer az életben” szlogennel hirdeti a legújabb 12 napos meztelen nyaralását, azaz a karibi körútját. A jegyek értékesítése már elkezdődött a 2025 február 3-án induló Big Nude Boat eseményre. A 2400 fő vendég befogadására alkalmas Norwegian Pearl fedélzetén bárki szabadnak és egyenlőnek érezheti magát, hiszen mindenki ruha nélkül élvezheti a napsugarakat és a hűs karibi szellőt.

Az útvonal kétszer érinti a hajótársaság privát szigetét, a Great Stirrup Cay-t a Bahamákon, de megáll Puerto Rico-ban, St. Maarten szigetén, Dominicán, Martinique-on és St. Lucia kikötőjében is. A meztelen nyaralás élménye garantált a privát szigeteken, azonban a többi megálló alkalmával előre felkészítik az utasokat, hogy adott esetben egy fürdőruhát meg kell tűrniük magukon, ha kiszállnának.

A hajó speciális éttermei meztelen szabadtéri étkezésre alkalmasak, de ha csak gyorsan bekapnál valamit, akkor arra a büfékben is van lehetőséged. A csupasz hajókázás alkalmával arra kérik a vendégeket, hogy a COVID 19-re való tekintettel a sorban álláskor kellőt távolságot tartsanak egymástól.

Imádod a nudista strandokat, de itthon nem szívesen próbálod ki? Horvátországban sok eldugott helyen találunk naturista szekciókat!

A meztelen nyaralás ára

A legolcsóbb kabinok már 2000 dollár/fő áron foglalhatóak, de siess, mert nagyon gyorsan fogynak. A Bare Necessities értékesítői arra kérik a vendégeket, hogy a nudista etikettet betartva az étteremben a székre terítsenek törölközőt, mielőtt leülnek.

A repülőjegyen azonban rengeteget lehet spórolni, hiszen manapság már a normál légitársaságok többségénél is külön kell vásárolni feladható poggyászt. Egy ilyen utazás alkalmával azonban biztosan elférünk egy kézipoggyászban, hiszen ruhára nem sok szükségünk lesz.

 

Ajánlatok