accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Miért éri meg beruházni egy etetőhajóra?

utazomajom /

Akár kezdő, akár haladó horgász vagy, érdemes kihasználnod a modern kor technikai vívmányait. Egy etetőhajó segítségével jelentősen többet hozhatsz ki akár egy egynapos, akár egy többnapos pecázásból.

Nagyon jó ár-érték arányú hajók vannak a piacon

Amennyiben nem vagy profi horgász, akkor érthető, ha nem szeretnéd túl nagy kiadásokba verni magad, ám a Baitboat.hu kínálatában számos olyan etetőhajó szerepel, amelyért még százezer forintot sem kell fizetned. Ahhoz képest, hogy mi mindent képesek elvégezni ezek a kompakt szerkezetek, ez egy olyan ajánlat, amit neked is érdemes megfontolnod.

Ebben a webáruházban kizárólag olyan hajókat találsz, amik megbízhatóan teszik a dolgukat és biztonságosan üzemeltethetők. Lehetőséged van egy minimális felár ellenében egy év cseregaranciát is kérni ezekhez az eszközökhöz. Ez azt jelenti, hogy javítás helyett azonnal cserélik a meghibásodott hajót.

Mire képes egy belépő szintű etetőhajó?

Ahogyan azt a nevük is sejteti, az etetőhajókat arra találták ki, hogy precízen és kényelmesen el lehessen juttatni a kívánt etetőanyagot egy megadott zónába. Ezenfelül arra is jó egy ilyen masina, hogy behúzza a felcsalizott szereléket. Ha tehát szert teszel egy ilyen hajóra, akkor ennek a funkciónak köszönhetően sohasem kell majd aggódnod a távoli dobások pontossága kapcsán.

Számos olyan etetőhajó van, amely nagy méretű üríthető tárolóval van felvértezve. Egy belépő szintű hajó tárolóját is meg lehet pakolni másfél kilogrammnyi etetőanyaggal.

A hajók akkumulátorral működnek. Használattól függően 2-12 órás üzemidővel rendelkeznek. Amennyiben lemerül az akku, akkor be lehet helyezni a cseppmentesen záró tárolóba egy pótaksit.

Kisebb szélben nyugodtan használhatóak ezek a hajók

Vihar idején talán senkinek sem jut eszébe horgászni. Ugyanakkor gyakran megesik, hogy enyhén lengedez a szél, ami általában nem szokta a pecások kedvét szegni, hogy hódoljanak kedvenc hobbijuknak.

Nyugodt lehetsz a tekintetben, hogy egy enyhe szél nem fogja felborítani a hajódat, mivel kiegyensúlyozott, kompakt áramvonalas ezeknek az eszközöknek a kialakítása. Nagyon jól ráfekszenek a vízre, így a mérsékelt hullámok nem okoznak gondot számukra.

Éjszaka is lehet őket használni

A hajók elején két fehér, hátul pedig két kék színű LED-izzó található. Ennek hála éjjel is lehet őket használni, a láthatóságra biztosan nem lesz panaszod. Ezek az izzók egyébként jó fényviszonyok között is jól jöhetnek, mert sokkal könnyebb így meglátni a partról, hogy épp merre jár az etetőhajó.

A dupla motoros készülékek nagyon könnyen irányíthatóak. Egészen kis ívben képesek megfordulni, mondhatni szinte maguk körül teszik mindezt. A Baitboat.hu kínálatában kapható hajókkal akár még tolatni is lehet.

Nem akadnak el a hínárban

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy a hajók elakadnak-e, ha hínárral találkoznak. A jó hír az, hogy nem, ugyanis a hajócsavarokat védőburkolatokkal látták el, így semmilyen növény nem tud a hajócsavarra tekeredni.

Ajánlatok