accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A Wizz Air szünetelteti a járatát Abu Dhabi-ba

utazomajom /

A Wizz Air szeptember 2-ig biztosan szünetelteti járatait Abu Dhabi-ba. A későbbi időpontok egyelőre foglalhatóak a légitársaság honlapján, azonban nem tudni, hogy valóban elindulnak-e majd a gépek.

Tegnap írtuk meg, hogy rendkívül alacsony áron, 3.540 forintért lehet repülőjegyet vásárolni az Emirátusokba WDC tagsággal, nélküle 6.790 forintért. Ezekből a jegyekből még bőven van szeptemberre is, sőt egészen novemberig lehet találni néhányat.

bejegyzésünk alatt jogosan írtátok, hogy jelentősen megbonyolították a beutazást Abu Dhabi-ba: aki nem tudott negatív tesztet felmutatni, egyszerűen már Budapesten leszállították a fedélzetről. Menet közben érkezett email is az érintetteknek az újonnan életbe lépő szigorításokról. A szigorítások miatt a légitársaság úgy döntött, nincs értelme tovább üzemeltetni a járatot addig, amíg nem rendeződik a helyzet.

A Konzuli Szolgálat honlapján az alábbi tájékoztatás olvasható:

Felhívjuk a figyelmet, hogy az Egyesült Arab Emírségeket – a COVID-19 betegséggel való aktuális fertőzöttségi mérték alapján – a Külgazdasági és Külügyminisztérium utazásra nem javasolt országnak minősíti (I. biztonsági besorolási kategória). 

Az Egyesült Arab Emírségekben a tegnapi napon 261 új fertőzöttet regisztráltak. A magas szám összefüggésben lehet azzal, hogy a Magyarországhoz hasonló népességű közel-keleti országban rendkívül sok tesztet végeznek, eddig összesen 4.724.277 darabot. Ezzel szemben itthon a hivatalos adatok alapján 319.854 laboratóriumi COVID vizsgálat készült.

Időközben történt egy be nem jelentett változás a Wizz Air háza táján is.

Amennyiben a Wizz Air olyan járatot töröl, amely kifizetése részben vagy egészben a WIZZszámlán rendelkezésre álló WIZZ-pontokból történt, abban az esetben az Utas visszakapja legalább azt az összeget, amelyet a WIZZ-pontokból fizetett. A Wizz Air saját mérlegelése szerint fenntartja a jogot, hogy járattörlés esetén nagyobb összeg visszatérítéséről döntsön, mint amennyit az Utas fizetett a repülőjegyért és a Wizz Airtől vásárolt egyéb szolgáltatásokért (ha vannak ilyenek). A döntés a repülőjegy teljes összegére és az Utas által a Wizz Airtől megvásárolt szolgáltatásokra, valamint a WIZZ-pontokkal fizetett vagy csak a pénzben fizetett részre is vonatkozhat.

Ez tehát azt jelenti, hogy az eddig 120%-os visszatérítés pontokban csak akkor kérhető, ha a jegyárat teljes egészében készpénzből fizetjük ki.

Ajánlatok