accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Miért jó döntés a tömörfa bútorok vásárlása?

utazomajom /

A tömörfa bútor mindig kiváló választás. Igen sok ideig társadul szegődik, és lakásod vagy irodád éke lesz egy újonnan vásárolt darab vagy az örökölt és felújított asztalosmunka. Masszív, stabil szerkezetében nem fogsz csalódni, akár több generációt is hűen kiszolgál, ha vigyázol rá te is, és mindig gondosan ápolod.

Ezek a berendezési tárgyak ugyanis 100%-ban természetes fából készülnek, nincs bennük mesterséges anyag. Persze kombinálhatják üveggel vagy fémmel, de ezek csak kiemelik valódi szépségüket.

Mindig remek választás egy tömörfa bútor

A minőségi tömörfa bútorokkal soha nem fogsz melléfogni, igazán impozáns enteriőröket alkothatsz segítségükkel, köszönhetően azoknak a kiváló alapanyagoknak, amelyekből ezeket készítik. A DODO tömörfa kollekciója csak megbízható gyártók termékeiből áll. Megtalálod közöttük például a varázslatos rózsafából készült darabokat. Ez a nemes trópusi faanyag nem csupán remek illóolajat ad, hanem szerkezete nehéz, tömött és nagy szilárdságú, színe pedig csodálatosan bíbor-vöröses-barnás, olykor-olykor márványszerű csíkozással.

Az egyik legkeményebb fából, a tölgyből készített fabútor-alapanyagokat általában először gőzölni kell, hogy utána csodálatos és nagyon tartós bútordarabokat készíthessenek belőlük. A végeredmény pedig kiváló idő-, fény- és hőálló tulajdonságokkal rendelkezik majd.

Meghálálja a gondoskodást

Ha sokáig szeretnéd használni a csodálatos tömörfa bútoraid és egyéb berendezési tárgyaidat, akkor ápolni se felejtsd el őket! Hidd el, meghálálják a gondoskodást, sok-sok évig hűen szolgálnak majd téged és akár még a leszármazottaidat is. Töröld le róluk mindig a port egy puha ronggyal, és rendszeresen használd az adott fafajtához javasolt speciális bútorápoló szereket! Kerüld a klórtartalmú anyagokat és a zsírtalanítókat! Van, aki esküszik a lenmagolajra, de a szakemberek szerint ez eltömítheti a pórusokat, és egyre sötétebb lehet tőle a faanyag.

A trópusi fákhoz, mint például a tikfa, beszerezhetsz speciális ápolóanyagokat, melyekkel akár még vízhatlanná is teheted őket. Kültérre ez ideális lehet. A levegő páratartalmára is érdemes ügyelned, mert például a nagyon száraz levegőben hamarabb repedezhetnek a felületek. Az optimális érték a 40-60% közötti relatív páratartalom és a 20-22°C hőmérséklet.

Felöltözteti otthonod

A DODO-nál több mint 1200 fabútort találsz. Attól függően, hogy milyen fajtájú a tömörfa bútor, már le van kezelve egy olyan réteggel, ami csupán utóápolást igényel majd. Igazán nagyon kényelmes megoldás. Ekkor csak arra kell figyelemmel lenned, hogy semmiféle extrém hatásnak ne tedd ki az asztalt, széket, polcot vagy egyéb bútordarabot. Ha nem rakható kültérre, ne próbáld ki ott! Ha így teszel, ezek a szép és nemes tárgyak sokáig lakótereid ékességei lesznek majd, felöltöztetik otthonod és becsempészik oda a természet tökéletességét és báját.

Ajánlatok