accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mit árul el a szobakínálat a hotelről?

utazomajom /

Kétség sem fér hozzá, hogy a legtöbben a szobakínálat alapján mérlegelünk a különböző hotelek közötti választás során. Ezután barangolunk a szolgáltatások kínálatában is, és már döntést is hozhatunk.

De valóban ilyen egyszerű lenne? A következő cikkben megtudhatja, hogyan érdemes választani, és mi található egy igényes hotelszobában!

Amikor kiruccan a család…

Ma már alapvető követelmény, hogy a hotelek a családok igényeire építse kínálatát és persze a szobák felszerelését is. A családi apartmanszobáknak több változata is van, de bármelyiket is választják, biztosan maximális kényelemben töltik majd el napjaikat.

A családi apartszoba standard változatában kihúzható kanapéval, hálórésszel, fürdőszobával, toilettel találkozhat. Általában 38 m2 alapterülettel rendelkezik, kávé- és teafőzési lehetőséggel, érkezéskor ajándék ásványvízzel várja a vendégeket.

Aztán ott van a családi apartszoba superior változata, amelyhez a már korábban említettek mellé a parkoldali kilátást, a Nespresso kávéfőzőt is társíthatjuk a hévízi Hotel Európa fit****-ben.

Milyen szobatípusokat kell még ismerni?

Vannak még más típusú szobák is, amelyek garantálják a felejthetetlen nyaralást, pihenést.

Az összenyitható kontaktszobák esetében például két egymás melletti kétágyas szobát nyitnak össze.

Az exkluzivitás rabjainak sem kell aggódnia, hiszen a lakosztályok az ő igényeiket is kielégítik majd. Ezek egyedi falburkolattal, hangulatos színvilággal, megújult enteriőrrel és nagy képernyős LCD televíziókkal vannak ellátva. E mellé még a korábban körülírt családi apartmanszoba standard változatának tulajdonságait is magába foglalja a kínálat. Alapterülete pedig 53 m2.

Nagyjából egy ilyen szobafelhozatallal már kibékülhet, amennyiben igényes keretek között töltené szabad napjait. Tervezze meg pihenését, és tegye mindezt maximális komfortérzet mellett, ismerje meg a hévízi Hotel Európa fit**** kínálatát!

A szolgáltatások szerepe

Habár a legtöbb esetben a szobakínálat dönt, azonban fontos figyelembe venni a hotel által nyújtott szolgáltatásokat is, hiszen ezek is kiegészítik a számunkra lényeges információkat.

Egy uszoda- és szaunarészlegen például olyan érdekességekkel találkozhat, mint amilyen a finn vagy infraszauna, a herbárium vagy a gőzfürdő. Ne feledkezzünk meg a trópusi élményfürdőkről, a sókamráról vagy a különféle gyógy- és élménymedencékről sem.

Az aktív szabadidős programok, a wifi, a kültéri játszótér és a gyermekanimáció pedig szintén biztosítják a kicsik és nagyok szórakozását.

Ha szeretne minőségi ellátásban részesülni, akkor látogassa meg bátran az Európafit speciális kínálatát, és ajándékozza meg szeretteit egy felejthetetlen élménnyel!

Ajánlatok