accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Modern sarokkanapék társasjátékozáshoz, tévénézéshez

utazomajom /

Mi más is lehetne a legjobb elfoglaltság a szabadidőnkben, mint visszahúzódni az otthonunkba, és kényelmes körülmények között pihenni egyet? Ez az, ami a legtöbb embert feltölti energiával, nem is csoda, hogy annyian keresik a komfortos, széles nappalibútorokat.

A VIP Kanapé bútoráruház kiemelt termékei között nagyon sokféle típusú bútort találunk: kanapék, de L és U alakú ülőgarnitúrák is vannak. Cikkünkben bemutatjuk a legkedveltebb sarokkanapékat, amelyeket bátran tudunk ajánlani a szabadidő hasznos eltöltéséhez: társasozáshoz és tévénézéshez is.

Miért jó választás egy sarokkanapé?

A legtöbben sarokkanapét választanak otthonukba, hiszen ezen többen is elférnek, ugyanakkor a bútor maga nagyon mutatós – a szoba központi eleme lehet. Jobbos és balos kivitelben is kérhetőek ezek a modellek, így biztosan illeni fognak a berendezéshez.

A színt és a szövet fajtáját is megválaszthatjuk a legtöbb esetben, így valóban olyan enteriőrt alakíthatunk ki, amely az ízlésünknek, igényeinknek megfelel. Ma már állatbarát, illetve gyerekbarát kárpitozású kanapék is kaphatók: dönthetünk e szempont alapján is.

A sarokkanapén elhelyezkedve a családtagok, barátok tudnak beszélgetni, társasjátékozni, kártyázni. Minden bizonnyal ez a legkényelmesebb ülőalkalmatosság a tévénézéshez is. Ha pedig szükséges, egy plusz fotelt vagy puffot is rendelhetünk a bútor mellé.

Sőt! A sarokkanapék azért népszerűek, mert könnyen ággyá alakíthatók, így a vendégek elszállásolására is megoldást kínálnak. Érdemes alaposan szétnézni a neten, és megtalálni azt a webáruházat, ahol akár raktárról is rendelhetünk: ezáltal akár még aznap élvezhetjük a kanapé nyújtotta előnyöket.

Milyen lehetőségeink vannak?

A VIP Kanapé oldalán szebbnél szebb modellek közül válogathatunk, modern kivitelű, egyedi tervezésű bútorokról van szó. Nagyon kedvelt például a Laredo sarokkanapé, ahol egy LED-csíkot építettek be az ülőfelület alá. Filmrajongóknak kihagyhatatlan darab: ideális atmoszférát teremt az esti családi mozizáshoz. USB-töltővel, hangszóróval is fel van szerelve a szófa, valóban felejthetetlen élményt nyújt a szabadidős kikapcsolódáshoz.

De a Lightning termék is szóba jöhet, ha különleges, modern sarokkanapét keresünk, ez ráadásul nyitható verzióban is megrendelhető. Itt is van LED-csík a bútorban elhelyezve. A Lightning kérhető többféle kárpitozással, de a készleten lévő termékek is megvásárolhatók.

Ha a fekvőfelület mérete számít jobban, akkor nagyobb bútort nézzünk. A Hello ágyazható, ágyneműtartós sarokkanapé például 160 x 230 cm-es fekvőfelületet kínál, akár az esti tévézéshez is átalakíthatjuk ággyá.

Állítható fej- és kartámla? Maximális kényelem!

A modern sarokkanapék esetében nem egyszer találkozunk olyan termékkel, ahol a fejtámla és a kartámla is állítható. Ez magas fokú komfortot biztosít: délutáni olvasáshoz, szunyókáláshoz, relaxáláshoz ideális egy ilyen modell. A VIP Kanapé Carrier bútora is rendelkezik e tulajdonságokkal, érdemes lehet megtekinteni!

Ajánlatok