accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Buszbérlet vásárlása digitálisan

utazomajom /

Néhány éve még minden hónap első hetében kígyózó sorok álltak a BKK és a Volánbusz jegypénztárai előtt, hogy a dolgozók megvásárolhassák az ingázáshoz szükséges havi bérleteiket.

Azóta nemcsak a COVID járvány következtében elterjedt home-office foglalkoztatás, de a digitalizáció is alaposan megváltoztatta az olyan mindennapi tevékenységeket, mint a napi ingázás és a tömegközlekedés használata.

Mit tud nyújtani egy okostelefon?

Az elmúlt években érzékelhető, hogy a hagyományos papíralapú jegyek, bérletek mellett egyre jobban teret hódítanak a különböző digitális megoldások, ilyen a VoxPay applikációja is. Nem is csoda ez a népszerűség, hiszen a papírmentes alkalmazásoknak hála környezetkímélő módon, gyorsan és kényelmesen tudunk jegyet vagy bérletet vásárolni.

A felhasználók gyorsan megszerették ezeket az alkalmazásokat, mivel használatukkal időt takaríthatnak meg. Gondoljunk csak arra, hogy régen mennyi percet töltöttünk el sorban állással egy-egy jegypénztár előtt. Emellett pedig nincs több elhagyott, elveszett, megsérült és otthon felejtett papírbérlet sem.

A bérlet érvényesítése is pofonegyszerű, csak egy QR kódot kell beolvasni az első alkalommal és már használhatjuk is. A fenti szolgáltatások ma már nemcsak a fővárosi közlekedésben, de a Volánbusz járatain is használhatóak.

Kényelmi funkciók és szolgáltatások

Ezek a digitális alkalmazások a szimpla vásárlásnál jóval többet nyújtanak a felhasználóknak. Nemcsak bérletet, de szimpla vonaljegyet is tudunk rajtuk keresztül vásárolni. Mivel minden fizetésünket gondosan naplózza a program, a tömegközlekedésre fordított kiadásainkat naprakészen nyomon tudjuk követni.

Ha nem csak a napi rendszerességgel használt útvonalunkat használjuk, akkor az alkalmazásban lévő útvonaltervező segít az eligazodásban. Megmutatja, hogy pontosan hol és mire kell átszállnunk. Megtervezi számunkra két pont között a legrövidebb útvonalat és kiszámítja a megtételéhez szükséges időt. Ezzel időt, energiát és pénzt spórol meg számunkra.

Miért a VoxPay-t használd?

A fentebb felsorolt szolgáltatásokat és előnyöket a VoxPay applikációja mind tartalmazza. Az alkalmazást letöltheted az AppStore vagy a Google Play áruházból. A telepítés után egy egyszerű regisztráció elvégzését követően kezdheted el használni a VoxPay-t.

Ehhez csak egy érvényes e-mail címmel vagy Facebook fiókkal kell rendelkezned. Az applikációban létrehozott felhasználó fiókodhoz szükséges lesz egy bankkártya hozzárendelésére, amin keresztül a vásárláshoz szükséges pénzösszeget tudod feltölteni az egyenlegedre.

A jóváíráshoz nyitvatartási időben 5-10 perc szükséges, azonkívül csak a következő munkanap jelenik meg az összeg az egyenlegeden. Ezt ne felejtsd el utazásod megtervezésekor figyelembe venni!

Az applikáció használatával kényelmesebbé és hatékonyabbá válnak hétköznapjaid, hogy csak a számodra igazán fontos dolgokra tudjál koncentrálni.

Ajánlatok