accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nem véletlen, hogy ennyire népszerű a LED szalag

utazomajom /

A LED szalag népszerűsége töretlen, szinte alig akad olyan háztartás, ahol ne lett volna, nincs, vagy ne terveznék a jövőben a beszerzését. Ennek az okát nem kell sokáig kutatni, hiszen a funkció és az esztétikum kéz a kézben “jár” a felhasználásával.

Miért éppen LED szalag?

A LED technológia és ennek részeként a LED szalag új fejezetet nyitott a világítástechnikában – lehetőségek tárházát vonultatva fel a részedre is. Ma már aktív részese lehetsz az otthonod világítási rendszerének a megtervezésében, ahol olyan területek megvilágítása is elérhetővé vált, amire régebben nem is gondoltál volna. Az Alkonylámpánál kapható LED szalag segítségével akár fehér színben, akár színesben is “láthatod” a világot.

A kültéri és beltéri változata lehetővé teszi, hogy a lehető legoptimálisabban komponáld meg felhasználását. Kedvező ára és könnyű felszerelhetősége olyan motivációs tényező, ami téged is magával ragad.

Miért jó a LED szalag?

A LED szalag segítségével könnyen, gyorsan és költséghatékonyan tudod az életteredet sokkal esztétikusabbá és hangulatosabbá tenni. Elsősorban a dekorációs világítás terén alkalmazzák, de a fénye ideális olyan tevékenységekhez is, ami nem igényel akkora fényerőt. Használatával egy olyan energiatakarékos és hosszú élettartammal rendelkező fényforráshoz jutsz, ami számtalan előnyével hamar meggyőz arról, hogy jól választottál.

A LED szalag elérhető eltérő fehér színhőmérsékletekben, színes vagy változtatható színű variációban. Mivel nagyon kicsi, lapos kivitelezéssel rendelkezik, így bárhol könnyedén elhelyezhető, ráadásul az sem mellékes, hogy hajlítható is.

Csupa előnyös tulajdonság

A LED szalag:

  • Méretre vágható a megjelölt vonalak mentén
  • 120°-os sugárzási szögben folyamatos világítást biztosít
  • Szabályozható fényerejű
  • Rögzítése végtelenül egyszerű, a hátoldala öntapadós ragasztófelülettel van ellátva
  • Üzemeltethető direkt áramforrásról vagy tápegységről

A LED szalag különböző chipekkel működik, ennek megfelelően az SMD LED egy, míg az RGB LED a fehér mellett más színekben is képes világítani. A fehér fényű LED szalagnak változtatható a színhőmérséklete: meleg fehér, természetes fehér és hideg fehér lehet. Azt, hogy a választott színhőmérséklet milyen legyen, függ a helyiségtől.

Fontos a megfelelő rögzítés – lényegében ezen áll vagy bukik minden

Ha a megvásárolt LED szalagot sokáig szeretnéd használni, akkor gondoskodnod kell a megfelelő rögzítéséről. Csak így kaphatsz egy modern és szemre is tetszetős fényforrást, ami nem okoz bosszúságot azzal, hogy hullámosodik vagy leválik. Az önmagában felragasztott csupasz LED szalag egyrészt nem mutat jól, másrészt az élettartama is jelentősen megrövidül.

Ezért a megóvása érdekében a felragasztása minden esetben alumínium LED szalag profilba történjen. A profil ugyanis amellett, hogy megóvja a szennyeződésektől, nedvességtől, még természetes hűtőközegként is funkcionál, ráadásul esztétikai szempontból is lényeges.

A LED szalag a te otthonodban is jól mutatna – szerezd be és élvezd az előnyeit!

Ajánlatok