accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nincs karácsony Kevin nélkül – aludj a Reszkessetek betörők házában

Katya /

Airbnb-n egy éjszakára egy szerencsés kibérelheti a Reszkessetek betörők házát. Az 1990-es ünnepi filmklasszikus sokaknál minden évben kihagyhatatlan, az igazi rajongók pedig most egy éjszakára azt is kipróbálhatják, milyen az élet a McCallister házban – amíg ők távol vannak.

Fotó: Airbnb

A filmben látható eredeti ház az ünnepi időszak alatt lesz bérelhető, december 12-től, egy éjszakára, legfeljebb négy vendég számára. Éjszakánként 25 dollárért, ami nagyjából 8000 forintot jelent egy estéért.

Fotó: Airbnb

Az Airbnb leírása szerint a vendéglátó Buzz McCallister, aki így adta meg a házhoz tartozó leírást: „Lehet, hogy nem emlékeztek rám különösebben vendégszeretőként, de felnőttem és örömmel megosztanám veletek a családi házamat, – sőt, a pizzámat is – ebben az ünnepi szezonban. Csak próbáld meg ezúttal nem elengedni a tarantulámat, Axlt.”

Az Airbnb leírása szerint a vendégeket egy teljesen feldíszített ház várja, ahol akár csapdákat is állíthatnak, valamint egy élő tarantula, megnézhetik a filmsorozat legújabb darabját, lesz pizza és eltölthetnek egy gyertyafényes vacsorát is, ahol mikrózott sajtos makaróni lesz a főfogás.

Fotó: Airbnb

A ház Chicagoban található és december 7-től foglalható, míg a vendégek december 12-től érkezhetnek, amíg a McCallister család éves kirándulásán van (kivéve a házi kedvenc tarantulát). Ide kattintva megnézheted a ház Airbnb-oldalát.

Forrás: News.Sky

Ajánlatok