accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nyaralás extrákkal Horvátország legszebb buliszigetén! Utazás, szállás, programok 70.000 Ft-tól!

Katya /

Végre kiszabadulhatunk a négy fal közül, ledobhatjuk a maszkot, felvehetjük a fürdőruhát és már csak az a kérdés, hogy merre vegyük az irányt ezen a nyáron. Annak, aki szereti ötvözni a tengerparti kikapcsolódást a féktelen bulizással, de mégsem szeretne vagyonokat költeni, annak hoztunk egy szuper horvátországi programot: a Beachattack a horvát Ibizán, a legmenőbb helyi klubokban kínálja a nyár legbulisabb nyaralását.

Novalját nem hiába nevezik a horvát Ibizának, hiszen a Pag szigetén található kisváros igazi buliparadicsom: gyönyörű tengerpart, ahol egymást érik a jobbnál-jobb klubok. Ráadásul itt tényleg nem ér véget az éjjel sosem, hiszen éjjel-nappal bulizhatunk, ha úgy tartja kedvünk.

Most mindezt a Beachattack szervezői szuper fellépőkkel és programokkal fejelik meg augusztus 22. és 27. között. A tengerparti fesztiválon napközben megméretetheted magad a Beach Games „ötkarikás” próbáin, lesz strandfoci- és strandröpi kupa, kipróbálhatod a wakeboardozást (a wakeboardosoknak jó hír, hogy itt van a horvát tengerpart egyik legprofibb wakeboard pályája!), elindulhatsz egy izgalmas kincskereső játékon vagy éppen felszállhatsz egy csak nektek szóló partyhajóra is, ahol négy órán keresztül az Adria közepén táncolhatsz és gyönyörködhetsz a tenger látványában.

Esténként pedig a Zrce Beach legmenőbb klubjaiban, a Papayában, az Aquarius-ban és a Nomadban tombolhatod ki magad. Ebben olyan hazai előadók lesznek segítségedre, mint Metzker Viki, a BSW, Yamina, Daniel Nike, Breda Bia, Edo Denova, Ajkay Ádám, Newik és Béres Atka.

Jó, jó, de mindezt mennyiért?

A legszebb az egészben, hogy már 199 eurótól foglalható szállás, utazás és belépő. A csomagban buszos utazás van Budapest és Novalja között, a szállás pedig háromcsillagos, a legtöbbnél medence is van. A legdrágább csomagopció is csupán 299 eurótól indul. Ebben viszont már 4 csillagos hotel szobák szerepelnek reggelivel és medencével. Kb. ugyanennyibe kerül egy hazai fesztiválon is egy hét szállással, vagy egy szimpla nyaralás, itt viszont megkaphatod mindkettőt egyben, egy igazán egzotikus környezetben. A szálláscsomagok és belépők között ezen a linken lehet válogatni.

Hogyan jutok el ide?

Horvátország nem csak közel van, de viszonylag egyszerű a beutazás is. Választhatod a Beachattack saját, kényelmes buszait, amelyek kb. 10 óra alatt érnek oda Budapestről Novaljára, de autóval már 6 óra alatt elérhető a sziget.

Horvátországba jelenleg, aki rendelkezik digitális uniós COVID igazolással korlátozás nélkül lépheti át a határt és hazafele sem lesz szüksége karanténra. Horvátország nem tesz különbséget a vakcinák között, azaz bármely itthon alkalmazott oltásból, ha megvan a beadott két dózis és eltelt legalább két hét a második óta, korlátozások nélkül be lehet utazni az országba. Azok, akiket nem oltottak be, és nem estek át a fertőzésen, a mintavételtől számított 72 óránál nem régebbi negatív PCR- vagy 48 óránál nem régebbi, az EU-által elfogadott antigén gyorsteszt felmutatásával léphetik át a határt. A 12 év alatti kiskorúak mentesülnek a tesztelési kötelezettség alól.

Szponzorált tartalom

Ajánlatok