accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Romantikus hétvégére vágysz? Irány Szlovénia!

Katya /

Mesébe illő kastélyok, nagy túrákra invitáló hegyek és erdők, valamint kényeztető termálfürdők és spák várnak csak pár óra autóútra Szlovéniában. Korábban összeszedtük milyen családi fürdőhelyek közül válogathattok és 5 okot, miért kényeztesd magad egy szlovén spában, most pedig a páros pihenéshez hoztunk ötleteket.

Túl sok a munka, a program, a kötelezettség és egyre kevesebb időtök jut egymásra? Szökjetek meg egy hosszú hétvégére és kapcsolódjak ki, hagyjátok hátra a hétköznapokat pár napra, hogy feltöltődve készülhessetek a közelgő év végi káoszra. Szerencsére sok, kifejezetten pároknak szóló csomagajánlat közül választhattok a szlovén spákban, attól függően, hogy éppen mihez van kedvetek.

Történelmi romantika Ptujban

Kényeztessétek magatok, mint az ókori rómaiak a Terme Ptuj wellness központban! A város múltjára utalva a fürdő tematikája a római időkhöz nyúl vissza és itt bizony olyan kényeztetésben is lehet részetek, mint a római nemeseknek. Nevezzetek be egy páros masszázsra, pihenjetek a fürdő kellemes termálvízében, este pedig költsetek el egy pompás vacsorát kettesben. Ptuj Szlovénia legrégebbi települése, számos római kinccsel és hangulatos, Dráva parti sétánnyal, így mindenképp szánjatok időt egy kis romantikus sétára és Ptuj felfedezésére.

Meghitt pihenés a Terme Olimiában

A Terme Olimia wellness központ egésze úgy lett megálmodva, hogy nyugodt pihenést biztosítson a pároknak. Míg a szemben lévő Aqualuna a családoknak szól, addig az Orchidelia wellness központ lágy, lila fényű medencéi, kezelései mind a meghitt pillanatokhoz lettek megteremtve. Választhattok holisztikus kényeztetést, romantikus masszázsokat, lazíthattok különleges hangulatú szauna szeánszokon. Töltsétek az éjszakát az egyik glamping sátorban az Olimia Adria Village-ben a teljes élvezetért. A fürdő Koznansko és Obsotelje völgyében található, amely az érintetlen természet és annak sokszínűsége miatt bekerült az UNESCO örökségvédelmi listájára is, mint Szlovénia egyik legrégebbi és legnagyobb természeti védett területe, így érdemes túrabakanccsal is készülni, de a környék szőlőhegyeit és az Olimje faluban található kolostort se hagyjátok ki.

Tengerparti kikapcsolódás Portorožban

Igazi fejedelmi kényeztetésben lehet részetek a szlovén tengerpart egyik legfestőibb településén, Portorožban. Az Adriai-tenger partján fekvő Portorož a 13. század óta vonzza a látogatókat. Először „csak” a tenger jótékony hatása miatt keresték fel, majd szépsége is ide csalogatta az utazókat. Az Osztrák-Magyar Monarchia idején „osztrák riviérának” is nevezték, hiszen ide jártak pihenni a királyi család tagjai, arisztokraták, politikusok, művészetek és színészek is. A Terme Portorožban elsősorban hagyományos keleti módszerekkel segítenek benneteket egymásra hangolódni. Itt is többféle páros wellness program közül válogathattak, van például ayurvedikus masszázs, elmerülhettek csak ti ketten a jacuzzi buborékjaiban és az illóolajok felhőjében vagy kipróbálhatjátok a Wai Thai masszázst is.

Tejfürdő helyett sörfürdő Terme Laškoban

Tejjel-mézzel folyó Kánaán helyett Terme Laškoban sörös kezelésekkel kényeztethetitek magatokat: kívül-belül. Laško városának neve a sörimádóknak már ismerős lehet, hiszen a sörkészítés hagyománya egészen 1825-ig nyúlik vissza a településen. Nem csoda, hogy Laško gazdag sörfőző hagyománya inspirációként szolgál a sörrel kapcsolatos spa-élményekhez is. A sörfürdő és a sör alapanyagát felhasználó masszázs jótékonyan hat a bőrre, mivel táplálja és hidratálja azt. A sörös fürdőtől feltöltődve ezután leülhettek egy asztalhoz, és sörkonyhával kényeztethetitek magatokat, amit sötét sörből készült süteménnyel koronázhattok meg.

Elvonulás az Alpokban

A Terme Snovikot erdők és hegycsúcsok ölelik körbe a Kamniki-Alpokban. Bármelyik évszakban gyönyörű a környezet, de az őszi falevelek körében talán még szebb, a termálfürdőtől pedig karnyújtásnyira található a Kamniška Bistrica folyó és egy arborétum is. Ez a legmagasabban fekvő szlovén spa, ahol a természet mellett élvezhetitek az ágyba szervírozott reggelit, a termálmedencék meleg vizét, a masszázst, a szaunavilágot és bizonyos napokon az éjszakai fürdőzést is.

szponzorált tartalom

Ajánlatok