accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nyáron kell harisnyát adni a gyerekre? Igen, néha kellhet!

utazomajom /

A harisnya egy nagyon hasznos ruhadarab, melyet már az ókorban is ismertek és használtak. Napjainkban már elképzelhetetlen az élet nélküle, de nem csak ősszel és télen lehet szükség gyerekharisnyára. Jó, ha nyárra is van belőle néhány darab a szekrényben, mutatjuk, miért!

Ezért kell a gyerekharisnya nyáron

Egy kisgyermeket öltöztetni nem egyszerű dolog, hiszen szebbnél szebb ruhácskákat kínálnak a gyártók a csöppségeknek. A nyárra a kisbabáknak napozóra lesz szükségük, az óvodás korosztálynak egyéb ruhadarabokra is. Ezeket beszerezhetjük egy használt babaruha webshopban is, például a Ruhafalva gyerekruha és gyerekcipő webáruházban, ahol mindig tartanak akciókat.

A gyerekharisnya nem tipikus nyári ruhadarab, de jó, ha van belőle otthon ebben az évszakban is. Valószínűleg a télen használt harisnya már kicsi lesz, hiszen a gyerekek gombamód nőnek. Ilyenkor érdemes újat vásárolni ebből a termékből is.

Ha kicsi a gyermekünk, akkor egy-egy hűvösebb napon jól jöhet a harisnyanadrág reggelente: válasszunk olyat, aminek a talpa csúszásgátlós. Óvodás kislányoknak pedig az ünnepi alkalmakkor kell majd harisnya a nagy melegben.

Harisnyanadrág kislányoknak

Nyáron számos ünnepi eseményre lehetünk hivatalosak: ballagások, esküvők, családi rendezvények. Ilyenkor van lehetőség szépen felöltöztetni a kislányokat, számukra ez igazán nagy öröm. Az óvodás korosztály nagyon nagy izgalommal várja azokat az alkalmakat, amikor úgy öltözhetnek fel, mint a felnőttek.

Az óvodás kislányok nagy kedvence a pörgős szoknya, amit egy szép cipővel szoktak felvenni. De akkor lesz igazán elegáns az öltözet, ha harisnyanadrág is van a szoknya alatt. A csillogós, vékonyabb szövésű harisnyák nagyon közkedveltek, ebből is sokféle kapható a Ruhafalva oldalán.

Olyan is létezik, amelyen van valamilyen cuki minta: cica, pillangó, kislány, tündér. Így még nagyobb kedvvel veszik fel a harisnyát melegebb időben is a lánykák, igazán egyedivé tehető az öltözékük ezáltal.

Szettben is kapható ez a ruhadarab: menő hajpánt is jár némely fajtához, ami szintén tetszeni fog a gyerkőcöknek.

Gondoljunk a hidegebb időre is!

Bár még tombol a nyár, és leginkább a strandruha kiválasztásával vagyunk elfoglalva, érdemes már most készülni az őszre. A hidegebb időszakban is lehet még szoknyát adni a kislányokra, de ebben az esetben mindenféleképpen kelleni fog majd egy vastagabb harisnya is.

Mintás gyerekharisnyákból is nagy a választék Ruhafalván, mindegyik új darab, nem a használt ruhák között kell keresni őket. Ettől függetlenül ezekre a termékekre is vonatkoznak azok a plusz dolgok, amelyekkel a webáruház kedveskedni szokott vásárlóinak: hűségpont, kupon, kosárfoglalási lehetőség.

Egyúttal a cipőket is megvásárolhatjuk itt, legyen szó ünneplős szandálról vagy már az őszi tépőzáras sportcipőről.

A harisnyák és a zoknik a fehérneműkkel együtt olyan alapdarabok, amelyek beszerzéséről folyamatosan gondoskodnunk kell.

Ajánlatok