accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Okoseszközök a zalaegerszegi turizmusfejlesztés szolgálatában

utazomajom /

Zalaegerszeg a jövő városainak útjára lépett: Zalaegerszeg ad otthont az önvezető autók járműipari tesztpályájának, de a város más területen is elkötelezett a smart city fejlesztések iránt. Ennek egy újabb állomása, hogy a modern technológiai eszközök segítségével igyekszik jobban megismertetni turisztikai attrakcióit az idelátogatók számára. Ennek részeként érintőképernyős interaktív infótornyokat, okos térbútorokat, okos játszóelemek és free wifi routereket telepített a város különböző pontjaira. Továbbá új mobilapplikáció segítségével fedezhetik fel az idelátogatók Zalaegerszeget.

TV-torony Zalaegerszegen

Az e-City Zalaegerszeg turisztikai mobilalkalmazás tematikus túraútvonalakkal mutatja meg, milyen sokszínű is a zalai megyeszékhely – mennyi izgalmas programot, látnivalót, élményt tartogat. A lehetőségek pedig folyamatosan bővülnek: számos kulturális, vagy éppen az aktív turizmust szolgáló fejlesztés van folyamatban jelenleg is Zalaegerszegen. Ezek közül külön kiemelhető a Mindszenty József alakját bemutató, jelenleg átadás alatt álló Mindszentyneum Múzeum, és a különböző szabadidős fejlesztések (pl. sípálya és kalandpark fejlesztés Zalaegerszeg Alsóerdőn).

Okospad Zalaegerszegen

Az e-City applikációban és az e-city portálon is megtalálhatók és igény szerint kereshetők a városi programajánlatok, melyek között minden évszakban és minden korosztály számára találhatunk kedvére valót. Az e-City segítségével megismerkedhetünk a zalaegerszegi szálláshelyek és vendéglátóhelyek kínálatával. Ezen felül pedig az alkalmazás számos hasznos helyi vonatkozású információt is tartalmaz, mint a közlekedési információk (parkolás, menetrendek, elektromos-autó töltőállomás stb.) az egyes közszolgáltatások elérhetőség (pl. orvosi ügyelet), de van benne túraútvonal tervező és pontgyűjtő funkció is, melyek segítségével értékes ajándékokhoz is hozzájuthatunk.

A fejlesztések közel 200 millió forint értékű, vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósultak meg a Területfejlesztési Operatív Program keretében.

Ajánlatok