accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Olvasónk küldte: Utazás Korfura a COVID idején!

utazomajom /

Olvasónk emailben osztotta meg velünk az utazási élményeit.

Július 10-én egy szervezett út keretében repülővel utaztunk Korfura. Utazás előtt egy nyomtatványt kellett online kitöltenünk, hogy megkapjuk a belépéshez szükséges QR kódot. Habár hivatalosan az indulás előtti napon már meg kellett volna kapnunk, de ezt később módosították, és csak éjfélkor küldték meg. A kódot már a magyar reptéren is fel kellett mutatni, úgy lehet csak becsekkolni.

 

A gépen csak magyar utasok voltak. A reptérre megérkezve, szúrópróbaszerűen néhány embert kiválasztottak tesztelésre. Nem tudom, hogy mi alapján sorolták az embereket mintavételre, mert a QR kódot nem olvasták le, csak be kellett mutatni.
A mi szállásunk Sidari-ban van. Nagyon kevés a turista, a helyek többsége még zárva van. A helyi közlekedés sem indult még be.

Az idő szuper, most a strandokon is van bőven hely.

Ha naprakész információkat szeretnél, nézz be a csoportunkba ahová több ezer hozzászólás érkezik utazási témában a világ minden tájáról.

Jelenleg Görögországot a zöld listába sorolják, ezért karanténkötelezettség nélkül lehet jönni-menni.

 

Ajánlatok