accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Őszi kikapcsolódás az Oroszlános Borhotelben a tállyai szőlőskertek ölelésében!

utazomajom /

Az Oroszlános egy hangulatos borvidéki kúria a legszebb tállyai szőlőskertek ölelésében, ahol minden az élet szeretetéről szól: a szőlő, a bor, a finom ételek, a feszengéstől mentes pihenés és a közös élmények jelentik a szálláshely, étterem és közösségi tér alapértékeit.

Elszakadnál a pörgésből? Foglalj most 3 éjszakát 2 fő részére 42.000 Ft-ért! Megnézem

A több mint 450 éves Szirmay kúria oroszlánfejes, szárnyas tölgyfakapuja régi történetekben és szeretnivaló, részletekben gazdag világot rejt.

Szállás

Az autentikus környezetben található, hegyaljai stílusú szobákban otthonosság és elegancia együtt jár. Az egyszerű, természetes stílust követő szálláshelyen a meghittség minőségi szolgáltatásokkal párosul.

Próbáld ki a menő saját infraszaunás szobákat, illetve a mindeni számára használható fürdőházat.

Borkonyha

Az étteremben megkóstolhatod a modern, “Oroszlános” köntösbe bújtatott hagyományos ízeket. Odafigyelnek a szezonalitásra és a helyi alapanyagok használatára.

A kínálatban megtalálható a saját, hagyományos készítésű bodzaszörp, a cipót pedig rozmaringbokor alatt kelesztik, amit a helyi sajtkészítő remekei mellé kínálnak. Helyben készítik az édes finomságokat, kelt és gyúrt tésztákat, amihez több, mint 40 tokaji pincészet kínálatából lehet bort választanai.  A speciális étkezési igényű vendégekre külön figyelmet fordítanak.

Borvidék

Gyönyörű, borospincében folytatódó kandallós kóstolóteremben a tállyai borvidék legkiválóbb remekeivel ismerkedhetsz meg.

“Nem ragozzuk: a tokaji bornál nincs jobb, és tele van vele a pincénk. Hagyományos és édes, modern és száraz borok, melyeket születésük helyszínén kóstolhatnak és párosíthatnak az esküvői menühöz, borértő kollégáink segítségével, kedvezményes pinceáron. Hotelünk alatt 400 éves történelmi borospince és bortrezor húzódik, mely része a borvidék legkiterjedtebb, Tállya alatt fekvő pince-labirintusának.” – olvasható az Oroszlános Borhotel oldalán.

Szponzorált tartalom

Ajánlatok