accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Parkolóőr – egyszerű és nagyszerű megoldás arra, hogy ne foglalják el a parkolóhelyedet

Katya /

Minden nagyvárosban, de gyönyörű fővárosunkban, Budapesten kiváltképp igaz, hogy a parkolóhely valóságos kincsnek számít. Nem ritka, hogy lakásvásárláskor ezeket külön vehetjük meg, ami persze nem kötelező, viszont szó szerint aranyat ér, ha élünk a lehetőséggel.

Kincs, ami nincs?

Gondolj csak bele, ha esetleg még nem szereztél a témában saját tapasztalatokat! Milyen bosszantó az, amikor fáradtan hazaérsz a munkából, de ahelyett, hogy hazaérve kényelmesen lefeküdnél a kanapéra, akár egy órán keresztül köröznöd kell az autóval azért, hogy találj egy parkolóhelyet, és ne a szomszéd kerületből kelljen hazasétálni.

A helyzetet még tovább fokozhatja, ha éppen az iskolatáskával és edzőfelszerelésekkel megpakolt, fáradt gyerekeiddel térnél haza, vagy a nagybevásárlás során beszerzett holmit kellene a lakásba juttatnod. Noha ez akár önmagában is felér egy alapos edzéssel, nemhogy akkor, ha kilométerekről kell hazacipelni a hatalmas, nehéz szatyrokat.

Parkolás kényelmesen – kivéve akkor, ha foglalt

A megoldás tulajdonképpen adja magát, azaz muszáj vásárolni egy saját parkolóhelyet. Ez tökéletesen fog működni, hiszen megfelelő, illetve még elfogadható távolságban lesz a lakásodtól, és a fenti problémák mindegyike egy csapásra megszűnik. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találsz az autónak helyet.

Kivéve akkor, ha a szomszéd vendége, barátja, anyósa, esetleg más, kedvesnek és figyelmesnek nem éppen nevezhető személy úgy nem gondolja, hogy arra a pár percre beáll a helyedre, hiszen biztosan nem fog zavarni, mivel a te autód pillanatnyilag nem parkol ott.

Teremts tiszta helyzetet!

Alapvetően nem kellene azzal foglalkozni, hogy megold ezt a helyzetet. Elvégre ez a te parkolóhelyed, amit tisztességesen megvásároltál magadnak. Ugyanakkor van az a mondás, hogy a helyzetet annak kell megoldania, akit zavar, és sajnos sokan pontosan így kezelik az ehhez hasonló szituációkat.

Megpróbálhatod, hogy szólsz egyszer, kétszer, háromszor. Elmagyarázhatod szépen, udvariasan, vállalva a kockázatot, hogy a másik fél nem is fogja érteni a problémádat, hiszen már az sem volt érthető számára, hogy mások magánparkolóját illetékteleneknek nem szabad használnia.

Ha sokkal inkább a tettek híve vagy, és nem akarsz felesleges konfliktusokat a nyakadba venni, akkor javasoljuk a parkolóőr használatát. Az 1kulcs.hu parkolóőre megold minden gondot, már ami a parkolóhelyed védelmét illeti.

Ez a minőségi és biztonságos parkolóőr a sötétben is jól látható, így mások számára is nyilvánvaló a jelenléte, és te sem fogod elfelejteni, hogy le kell hajtanod ahhoz, ha le szeretnél parkolni.

Választhatsz lakattal zárható típust, ehhez érdemes biztonsági lakatot vásárolni, ha a védelem a cél, de saját zárszerkezettel rendelkező parkolóőr is elérhető, ebben az esetben már a zárra, illetve a lakatra sem lesz gondod.

Természetesen több kulcs is jár a parkolóőrökhöz, ezért a család többi tagjának is adhatsz belőle. Ez a legjobb megoldás a parkolóhelyed biztosítására.

Ajánlatok