accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

pisaiferdetorony.zip

utazomajom /

Villámlátogatás Pisában

Rendhagyó programot ajánlunk az egynapos túrák kedvelőinek, az egyik utazó majom már túl is van rajta.


A Ryanair csak heti hármas frekvenciával repüli Pisát, így aki megnézné a ferde tornyot, de ódzkodik attól, hogy Toscanában töltsön két éjszakát, annak egy kis kerülővel kell odajutnia. Mondjuk Eindhovenen keresztül. A hajnali 6.10-es indulás nem a legkellemesebb, de valamit valamiért. A Wizz Air jelenleg 10.990 forintos áron adja a jegyeket klubtagoknak június 24-ére. Ha pontokból tudunk repkedni, akkor oké, amúgy elég necces, ritkán adunk ki ennyi pénzt Európán belüli fapados jegyre. Az átszállás miatt nem kell aggódni, van idő bőven bevinni egy brióst és egy forró csokit az emeleti kávézóban, vagy kiülhetünk a kilátóteraszra is.

Eindhoveni reptér
Eindhoveni reptér

Repülőfotósoknak a közeli parkolóház tetejét ajánljuk, Herculesek, C-17-esek és egy KC-10-es is gyakran megfordul a reptéren, a fő forgalmat azonban a Wizz-Ryan-Transavia adja.

Wizz Air érkezik. A fotó a parkolóház tetejéről készült
Wizz Air érkezik. A fotó a parkolóház tetejéről készült

12.30-kor indul a Ryanair Pisába, a június 24-i dátumra 24,99 euró a jegy.
A Galileo reptérről Sienába és Firenzébe is működtetnek shuttle buszokat. A helyi járat, a LAM Rossa nevezetű busz pár perc alatt bevisz a városba. A Rossa név ne tévesszen meg senkit, ugyanúgy sárga ez a busz is, mint a többi. A sofőrnél vásárolt jegy 2 euró, de ha újságosnál vagy automatából vesszük, állítólag feleannyi. 🙂

Dől
Dől
Együttállás
Együttállás

A budapesti Ryan 22.10-kor száll fel, június 24-ére 19,99 euróért adják a jegyet. Érkezés még aznap, 23.55-kor. 🙂
Akinek az adott dátum nem szimpatikus, keresgéljen bátran, hátha lesz még olcsóbb, de csak a szerdai karika működik, a hétfői és a pénteki Pisa-Budapest járat délelőtti.

Ajánlatok