accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A RegioJet a tegnapi nappal elindította első vonatát Rijekába! Jegyek 22 EUR-tól!

utazomajom /

Az első járat kedden, június 30-án indult Rijekába. Az első időszakban heti háromszor közlekedik, keddi, pénteki és vasárnapi indulással, július 11-től az üdülési szezon végéig pedig naponta indulnak vonatok. A jegyek árai 22 EUR-tól indulnak az ülőhelyes kocsikban, a fekvőhelyes kocsik pedig 30 EUR-tól vehetők igénybe. Prága és Brünn állomásokon kívül a vonatokra Pardubice, Břeclav, Pozsony és Csorna állomásokon lehetséges a fel- és leszállás.

A RegioJet menetrendszerinti éjszakai vonatok közlekedtetését indította el Csehországból Szlovákia és Magyarország érintésével a szlovéniai Ljubljana és a horvátországi Rijeka városokba. Jelenleg heti háromszor közlekednek a vonatok mindkét irányba, július 11-től kezdve a vonatok naponta fognak indulni.

Ennek köszönhetően az idegenforgalmi főszezon végéig napi rendszerességű, közvetlen vonatok indulnak Csehország, Szlovákia és Magyarország irányából Szlovéniába és Horvátországba.
A vonatok befogadóképessége 560 fő. Rijeka állomáson a továbbutazó utasok részére csatlakozó buszjáratok igénybevételére is lehetőség nyílik, amelyekkel Horvátország 30 legnépszerűbb tengerparti úticélja érhető el egyszerűen.

Jelenleg körülbelül 30000 jegy került eladásra – az első járatra az összes hely elkelt.

A jegyek árai rendkívül kedvezőek – az egyútra szóló jegyek az ülőhelyfoglalással és az összes fedélzeti szolgáltatással együtt 22 EUR-tól indulnak, a hálókocsiban a helyek 30 EUR-tól kezdődnek.

Az árba az ingyenes helyfoglaláson kívül egyéb szolgáltatások is beletartoznak az út során: kávé, egyszerű reggeli az érkezés előtt, internet kapcsolat illetve a fedélzeti multimédia szolgáltatások használata.

A járat éjszaka közlekedik és a helyfoglalás a következő kocsi típusokra lehetséges:

Astra ülőhelyes (termes) kocsi, ülésbe épített multimédia képernyőkkel – 22 EUR/fő ártól
Fülkés ülőhelyes kocsi csoportok részére – 22 EUR/fő ártól

Hálókocsi egyéni utazók és csoportok számára – 30 EUR/fő ártól

Az utasoknak lehetőségük nyílik további frissítők interneten keresztül történő előrendelésére, amelyeket a vonat személyzete az indulás előtt előkészít. Az utazás alatt is bármikor elérhető az ital és snack választék.
Reggel az érkezés előtt ingyenes kávé, illetve egyszerű reggeli felszolgálására kerül sor. A járatok összesen 12 kocsival közlekednek és 560 fő utazása lehetséges.

A vonatok üzemeltetése során a RegioJet a Horvát Vasúttal (HŽ), a Szlovén Vasúttal (SŽ), Magyarországon pedig a Continental Railway Solution Kft-vel dolgozik együtt.

Ajánlatok