accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Részeg utasok, vérző orr és verekedés – ez történt a hétvégi járatokon

utazomajom /

Vajon mennyi az esélye, hogy egyetlen nap alatt két európai fapados járaton is komoly verekedés és vita törjön ki? Valószínűleg minimális, mégis 2019. március 17-én vasárnap két erőszakos cselekmény is történt Európa légterében: az egyik vérző orral végződött, a másik gépnek egy részeg utas miatt kellett visszafordulnia Budapestre.

Verekedés a Tenerifére tartó járaton

Vasárnap Glasgowból Tenerifére tartott az a Ryanair járat, amelynek fedélzetén komoly verekedés tört ki. A SkyNews szerint azon robbant ki a vita, hogy egy nő mezítláb indult el a WC-re, és ezt egy részeg utas szóvá tette. A nő barátja azonnal a védelmére kelt, mire a két férfi egymásnak esett. A verekedést a személyzetnek sikerült megfékeznie, két embert a rendőrök vittek el a repülőről. Az utasok által készített fotókon jól látszik, hogy a fej feletti tárolókat több helyen is vér borított, és az elmondások alapján egy férfi vérző orral távozott a gépről.

A Rynair nyilatkozatában kihangsúlyozta: „Nem fogjuk tolerálni a rendbontó vagy zavaró magatartást a fedélzeten, az első számú prioritást továbbra is az utasok, a személyzet és a repülőgépek biztonsága, illetve kényelme jelenti.”

Részeg utas miatt fordult vissza a Wizz Air Londonba tartó gépe

Szintén vasárnap, a Wizz Air 6:00-kor induló Budapest-London Luton járatán egy angolul beszélő utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett a többi utassal és az utaskísérőkkel szemben. A pilóta végül úgy döntött, hogy a gépet visszafordítja Budapestre, ahol a leszállás után a hatóságok őrizetbe vették az ittas férfit. Az Index információi szerint a „közjáték” után egy gyors tankolást követően ismét felszállt a gép, majd 1,5 óra késéssel, sikeresen és problémamentesen érkezett meg Lutonra.

 

 

Ajánlatok