accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

RETRO: A legelső poszt az utazómajmon!

utazomajom /

2014. szeptember 21. Ez az a dátum, amikor elindult az utazómajom facebook és weboldal. Most visszakerestem a legelső bejegyzést!

Ez volt a legelső facebook poszt az utazómajom oldalon. Azóta összesen 202 olvasó látta. Manapság ez a szám statisztikai hiba, de akkor a mindent jelentette nekünk. A honlapon még mindig elolvasható a több, mint 3 éves bejegyzés (ide kattintva látod). Ez az idő nem tűnik annyira soknak, de azóta több dolog történt velem, mint előtte 25 év alatt. Akkoriban a bejegyzéseket félig a munkahelyről írtam. A monitort egy picit elfordítottam, vagy megvártam, hogy a kollégák elmenjenek ebédelni, esetleg gyorsan két alt+tab között posztoltam. Sűrű hónapok voltak, nagyon kevés sikerrel. Az egyes villamoson reggel a Népligettől egészen a Hengermalom útig azt figyeltem, hogy éppen mennyien olvassák a tegnapi cikket.

Az első valódi ajánlat az oldalon Kuala Lumpurba szólt. Akkoriban még úgy terveztük, hogy minden nálunk megjelenő kép saját lesz. Még emojik sem voltak. Ezt a majmot is én fotóztam egy buszmegállóban Kuala Lumpurban. Első ázsiai utunk alkalmával nagyon furcsa volt szabadon élő “majmot látni”. Ketten lájkolták is a posztot, olvastok még István, Miklós, Bence?

Soha nem gondoltam volna, hogy most ezt a bejegyzést pár évvel később már 400.000 embernek írhatom. A rengeteg munka mellett óriási szerencsém volt, amiért nagyon hálás vagyok.

Ha szeretnétek részletesebb leírást arról, hogy hogyan lettem utazómajom, írjátok meg kommentben. Akár egy hosszabb cikk-sorozat is lehet belőle, a legnagyobb nehézségekkel, mérföldkövekkel, örömökkel és idegeskedéssel. Köszi, hogy vagytok!

Ajánlatok