accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ryanair: “Elcsesztük a pilóták szabadságolását”

utazomajom /

Újabb közleményt adott ki a Ryanair. Hatalmas arcvesztés a részükről, én magam sem értem, hogyan történhet meg, hogy “elcseszik” a szabadságolásokat. De mit tehetsz?

Mely járatokat törölték?

Szeptember 16-án egy olyat sem, ami a Budapestet érintené, 17-én pedig két barcelonai járatot fognak törölni. Elvileg a szerdáig (szeptember 20) törölt járatokról már minden érintett utast emailben értesítettek. Sajnos a további törléseket még nem hozták nyilvánosságra. A társaság azt javasolja, hogy mindenki figyelje az elektronikus postaládáját. Ha nem kap levelet a törlésről, akkor a járata a tervezett időben indul.

Mit tegyél, ha törölték a járatot?

Két opciód van.

  1. Visszakérheted a repülőjegy árát ezen a linken keresztül. Ebben az esetben 7 munkanapon belül megkezdik a befizetett pénz utalását arra a bankszámlára, amelyről a foglalás történt.
  2. Módosíthatod a foglalást a szabad helyek függvényében ezen a linken keresztül.

Az ügyfélszolgálatot a chaten keresztül is elérheted.

Ezen kívül természetesen élhetsz a jogaiddal és akár 600€ kártérítésre is jogosult lehetsz azon túl, hogy kifizetik a felmerült költségeket, mint például a szállás, telefonhívás, étel, ital. Légy tisztában a jogaiddal, melyet itt olvashatsz el.

 

Ajánlatok