accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Sokszor jól jön a bútorzár

utazomajom /

Amikor zárakra gondolunk, általában a bejárati, esetleg a beltéri ajtók, teraszajtók ugranak be, másodszor pedig a többi nyílászáró. Kevésbé egyértelmű, hogy a bútorzár legyen az első gondolatunk, pedig az is legalább olyan hasznos lehet!

Milyen típusok léteznek?

A különbséget leginkább a felhasználás jellege, például otthon vagy szupermarketben, illetve az ajtó típusa határozza meg. A zar-zarbetet.hu Strong bútorzárjai között kiváló minőségű zárakat találhatunk, amelyek megoldást kínálnak többféle helyzetben is.

Ilyen például az érmés zár, amely elsősorban bevásárlóközpontokban válhat be, hiszen ezek megőrzik a vásárlók értékeit, éppúgy, ahogyan a bevásárlókosarak esetében az érmék adnak garanciát arra, hogy a kulcsok valóban visszakerüljenek a szekrényekhez.

Azonban nem kizárólag nyilvános helyeken lehetnek hasznosak a zárható szekrények. Otthonunkban is számos helyzetben szükségünk lehet arra, hogy biztonságban tudjuk egyes dolgainkat, akár veszélyesek lehetnek másokra, akár extra védelmet szeretnénk nyújtani számukra.

Fiókok zárására is alkalmas a Strong bútorzár, hiszen akár egyszerre négy fiókot is be tud zárni biztonságosan. Természetesen emellett kétszárnyú üvegajtós kivitelhez illeszkedő, valamint masszívabb, biztosabb rögzítésre alkalmas forgó rúdzár is elérhető, amely képes több ponton védelmet kínálni.

Miért lehet fontos akár az otthonunkban is egy bútorzár?

Az első és legfontosabb szempont mindig a környezetünkben élők védelme. Éppen ezért meg kell óvnunk őket azoktól a helyzetektől, és akár rájuk nézve káros anyagoktól, amelyek súlyos veszélyt jelenthetnek. Ez egészen egyszerűen azt jelenti, hogy a veszélyes vegyszereket, a gyógyszereket, valamint az alkoholos italokat is távol tartjuk a gyermekeinktől, a nem teljes beszámíthatósággal rendelkező rokonainktól, szeretteinktől is.

Emellett természetesen lehet olyan igényünk is, hogy bizonyos dolgainkat biztonságban szeretnénk tartani. Ezek lehetnek sokfélék, akár nehezen vagy egyáltalán nem pótolható dokumentumok, ékszerek, érmegyűjtemény vagy bármely más fontos dolog, amely kiemelt értéket képvisel, akár számunkra, akár az egész világ számára.

A bútorzár abban is segítséget nyújt, hogy egy további akadályt képez az otthonunkba illetéktelenül behatolók elől, így nagyobb biztonságban tudhatjuk értékeinket.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő bútorzárat?

Mindenféleképpen igazítsuk döntésünket az ajtó típusához, ami a nyílás mikéntjén túl az anyagát is magába foglalja! Ezenfelül fontos szerepet kaphat a biztonság mértéke is, azaz egyáltalán nem mindegy, hogy kizárólag egy kisgyermek elől vagy például betörők elől is meg szeretnénk oltalmazni a bútorban található értékeinket.

Bizonyos értékek biztonsága majdnem ugyanolyan fontos, mint a testünk épsége, védjük hát meg azokat is kellő körültekintéssel!

Ajánlatok