accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Szívbemarkoló történet az utazás szerelmeseinek

utazomajom /

Egy apuka hihetetlen történetével van tele az új-zélandi sajtó. A minap megpróbált becsekkolni a reptéren, amikor realizálta, hogy a lánya épp betöltötte a két éves kort, így neki is szüksége van már repülőjegyre. Az apának erre nem volt pénze, a jelenetnek azonban szemtanúja is akadt egy ismeretlen nő képében, aki azonnal a férfi segítségére sietett.

Az esetről a Love What Matters nevű Facebook oldalon is meséltek:

Lovewhatmatters_170314

“Az apa teljesen össze volt zavarodva, mert abban a hiszemben volt, hogy lánya ingyen utazhat. Amikor ugyanis megvette a jegyet, a lánya még csak egy éves volt – így nem volt szüksége jegyre” – meséli a szemtanú.

De a gyermek időközben betöltötte a két évet. Az apuka amikor ezt a Check in-nél realizálta, pánikba esett, hiszen nem tudta megvenni a drága jegyet. Ekkor kiállt a sorból és megpróbált néhány telefonos kört futni, azonban nem tudta megoldani a helyzetet.

“Ölelte a lányát és csak fogta a fejét, egyszerűen szívszaggató látvány volt.” – folytatta az elmesélét a jelenet tanúja.

És ekkor valami váratlan történt…

Ekkor a nő, aki mellette állt a sorban és igazán megérintette a jelenet, eldöntötte, hogy segít valahogy megoldani a helyzetet. Odasétált a férfihez és megkérdezte, hogy mi a baj. Ezt követően pedig azt mondta a jegyárús hölgynek, hogy ő kifizeti a gyermek jegyét.

Az ügynök visszakérdezett, hogy biztos-e ebben, tudja-e mennyibe kerül a jegy, majd felvilágosította a segítségre siető nőt, hogy az bizony 1085 NZD-be kerül (kb. 220.000,- Ft), mire a nő csak annyit felelt: “Rendben van.” és elővette a hitelkártyáját.

“Én csak ott álltam és annyit tudtam mondani, hogy “Isten áldja meg!”, mondta a szemtanú, amikor látta, hogy nyomtatják a jegyet. Az ügynök nem akarta elhinni, hogy ez megtörténhet, ezért megismételte a nőnek a jegy árát, aki ismét csak annyit mondott, hogy intézzék bátran, miközben az apuka hálásan ölelte.

“Ő csak azt tudta, hogy segíteni akar az apának és a lányának. Nem számított, mennyibe kerül. Kérlek, osszátok meg ezt a történetet, az embereknek tudniuk kell arról, hogy ilyen létezik!”- kérte a szemtanú a közösségi oldalon.

Nos, ennél szívmelengetőbb hír ma már nem lesz, ezért természetesen mi is megosztjuk veletek ezt az igazán kedves emberi történetet.

Forrás: nzherald.co.nz

Ajánlatok