accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tölts el egy ingyen éjszakát Tajpej elnöki irodaépületében!

utazomajom /

Érdekes akcióval próbálja közelebb hozni Tajvant a turistákhoz a helyi idegenforgalmi hivatal: néhány szerencsés turista eltölthet egy éjszakát ingyen a tajpeji elnöki irodaépületben!
Az elnöki irodaház első vendége – és egyben az akció nagykövete – a „CC”-ként ismert Hsin Hsuan Hsieh, aki korábban döntős volt „A világ legjobb munkája” elnevezésű ausztrál kampányban. Követőtáborának köszönhetően a szervezők bíznak abban, hogy viszonylag gyorsan tudnak sok embert elérni az online világban.

Ebben az épületben tölthetsz el egy éjszakát, ha szerencsés vagy. Fotó: wikipedia.com

A hivatalos nyitókampány alapmotívuma a „tajvani ízek”, ami egy jó kezdet ahhoz, hogy a külföldi turisták jobban megértsék az országot. A program szimbóluma a „nyitott ajtó”.

A hatalmas bejárati ajtó kitárásával és a vendégek meleg fogadtatásával Tajvan szimbolikusan a világ felé is megnyílik.

Az ablak a reményt és a szabadságot jelképezi, valamint a kapcsolatot a világgal. A terrazzo padló a hagyományos tajvani építészet megkülönböztető stílusjegye: az összes tajvani őriz emléket a lába alatti sima, hűvös kőről. A kampányban a retro tajvani elemek összeolvadnak az angol stílusjegyekkel, bemutatva az utazóknak egy tovatűnt korszak hangulatát. A vizuális elemek összessége is azt sugallja, milyen kedvesek és nyílt szívűek a tajvaniak.

Nappali és hálószoba az elnöki irodaépületben. Fotó: www.nightattaiwan.tw

A regisztrációs weblap is ugyanezt a barátságosságot közvetíti. Akit érdekel a lehetőség, az pályázhat a tajvani látogatásra. A jelöltnek 20 évesnél idősebbnek kell lennie, és nem lehet kínai állampolgár.

A regisztrációs periódus 2019. augusztus 31-ig tart. Minden jelentkezőt arra kérnek, hogy töltsön fel magáról egy rövid bemutatkozó videót az elnöki irodaház weblapjára útitervével együtt, és mutassa be eléréseit a közösségi médiában!

Fotó: www.nightattaiwan.tw

A jelentkezők közül a Tajvani Turisztikai Hivatal, a Szállítási és Kommunikációs Minisztérium, a Taiwan Visitors Association képviselői, valamit a tanár Chan Wei-Hsiung, Uğur Rıfat Karlova író és az ismert blogger, Hsu Alston választják ki azokat, akiknek lehetősége lesz egy éjszakát az elnöki irodaházban tölteni. Az eredményt szeptember közepén teszik közzé az irodaház honlapján.

Regisztrálni a nightattaiwan.tw oldalon lehet.

Ajánlatok