accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tanuld meg te is, hogyan kell energetikai kezelést végezni!

utazomajom /

Te is gyakran vagy fáradt? Esetleg ismersz olyanokat a környezetedben, akikre ráférne egy energetikai kezelés, egy kis felfrissülés? Mutatunk egy tippet!

Az Access Consciousness filozófiája napjainkra világszinten ismertté vált, sokaknak kelti fel az érdeklődését és tapasztalják meg az általa elérhető változásokat. A rendszer többféle technikát alkalmaz, az alapja viszont az úgynevezett Access Bars kezelés, mely a fejen lévő energetikai pontok stimulálásával indítja el a változásokat. Némelyek pedig nemcsak kapni szeretnék ezeket a kezeléseket, hanem az is érdekli őket, hogy miként kell másokon elvégezni, netán egy nap ők is képzett facilitátorokká szeretnének válni.

Erre pedig minden lehetőség adott, vegyél részt avegtelenbeestovabb.hu Access Bars tanfolyamán, ahol Kántás Katától tanulhatod meg a módszer alapjait! A képzések általában hétvégi napokon vannak, így nem kell szabadságot kivenned, hanem a szabadidődben vehetsz részt rajtuk.

Miről szól egy Access Bars kezelés?

Ezt az energetikai módszert a világon nagyjából 170 országban oktatják, köztük Magyarországon, magyar nyelven is. A kezelés maga abból áll, hogy a páciens kényelmes testhelyzetben fekszik, közben a facilitátor megérinti a fején a baroknak nevezett pontokat, melyek különböző életterületekhez kapcsolódnak.

Az érintés által javul a testben az energiaáramlás, a feszültség kiegyenlítődik, az elme megnyugszik. A stresszes gondolatok elcsitulnak, mély relaxációs állapot következik be, mely olyannyira pihentető, hogy némelyek el is alszanak a kezelés közben

A módszer abban is segít, hogy megszabaduljunk azoktól a korlátozó hiedelmektől, melyek visszatartanak minket attól, hogy boldogok legyünk. Megtanuljuk más perspektívából szemlélni a dolgokat, és rájövünk arra, hogy a lehetőségek bizony ott vannak előttünk, csupán észre kell venni őket.

Olyan nincs, hogy ne lenne választásunk, mindig tudunk dönteni, csupán fel kell ismerni, hogy mi mindent tartogathat számunkra egy-egy helyzet.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A képzés során Kata megtanítja a résztvevőknek, hogy hol helyezkednek el a fejen ezek a bizonyos barok, és hogyan lehet könnyen megtalálni őket, illetve melyik mihez kapcsolódik.

Az elmélet mellett természetesen gyakorlati rész is van, valamint a tanulók kapnak egy kézikönyvet és egyéb segédanyagokat, amikből otthon tovább tudják mélyíteni a tudásukat. A képzés végén mindenki kap egy névre szóló oklevelet is.

Hogyan segíthetsz másoknak az Access Bars kezeléssel?

Még ha nem is tervezel hivatásszerűen facilitárorrá válni, a tanfolyam akkor is remek lehetőség arra, hogy családtagjaidon, barátaidon alkalmazd a megszerzett ismereteket.

Ha szeretnéd például, hogy a gyermeked kevesebbet stresszeljen az iskolában és javuljon a koncentrációs képessége, akkor végezz neki rendszeresen Access Bars kezeléseket. Ugyanígy, ha bármely más szerettedet támogatni akarod egy jobb életminőség elérésében, akkor ez egy remek módszer minderre.

Ajánlatok