accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

TOP 5 hűsítő nyári program Dubajban

utazomajom /

Az adrenalin szerelmeseitől a városnéző turistákig: Dubaj számos felejthetetlen programot kínál a magyar turistáknak, akik a nyár folyamán ellátogatnak a nyüzsgő metropoliszba.

Dubaj változatos programokat kínál a nyár folyamán: a látogatók mostanában nyílt, légkondicionált látványosságok közül válogathatnak, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak a nyaralásuk során.

1. Látogass el ingyen a Burdzs Kalifába, a világ egyik legismertebb épületébe

A Burdzs Kalifa szédítő 828 méterével kitűnik a városképből, nem véletlen, hogy 11 Guinness világrekordot tudhat magáénak. A teljesség igénye nélkül: a leghosszabb lift egy épületben (504 méter), a legtöbb emelet egy épületben (163) és a legmagasabban fekvő étterem (441,3 méter). A látogatók a világ legismertebb épületének 122. emeletéről, az At.mosphere étteremből vagy a 124. emeleti kilátóteraszról (456 méter) élvezhetik a folyamatosan terjeszkedő város látványát. Ráadásul az Emirates utasai új szemszögből ismerhetik meg Dubajt a Burdzs Kalifa At The Top szintjére szóló ajándék belépővel.

Az Emirates utasai Dubaj lenyűgöző és folyamatosan változó városképét madártávlatból is élvezhetik, ennek az értékes extra ajándéknak köszönhetően, mely minden osztály utasát megilleti – a dubaji repjegyek pedig már 140,000 Ft-tól elérhetőek. Az utasoknak a belépőért csak annyit kell tenniük, hogy a TOP2021 promóciós kóddal lefoglalják dubaji repülőjegyüket az emirates.com oldalon vagy utazási irodában 2021. július 22. előtt, 2021. szeptember 30. előtti utazásra.

Az ajándék Burdzs Kalifa At The Top belépő minden nap 8:30 és 14:30, illetve 19:00 és 23:00 között váltható be mostantól 2021. szeptember 30-ig, a világ legmagasabb épületének 124. és 125. emeletére. A 16 év alatti gyermekek csak felnőtt kíséretében léphetnek be, míg a 4 év alatti gyermekek számára nem szükséges belépő.

2. Csodáld meg Dubaj látképét a világ legnagyobb képkeretet formázó építményéből, a Dubai Frame-ből!

A “Dubaj-keret”, a város látképének egyik ikonikus építménye 150 méter magas és több mint 95 méter széles. Guinness világrekorddal is büszkélkedhet, mint a világ legnagyobb képkeretet formázó épülete. A Dubai Frame látogatói valóságos időutazásnak lehetnek részesei, hiszen az egyik oldalon az óváros, a másik oldalon a modern Dubaj csodálható meg.

Dubai Frame

3. Kapcsolódj ki az IMG Worlds of Adventure-ben!

Dubaj ad otthont a világ legnagyobb beltéri témaparkjának, az IMG Worlds of Adventure-nek, mely 140 ezer négyzetméteren terül el – mindez megegyezik 20 focipálya területével. A témapark az egész család számára izgalmakat kínál a hullámvasútakkal, a 4D-s élményekkel és a kalandzónákkal.

4. Fedezd fel madártávlatból a 20 éves Pálma-szigetet a nemrég megnyílt View kilátóteraszról!

Az új kilátóterasz a Pálma-torony 52. emeletén található, 240 méterrel a Pálma-sziget felett és bámulatos kilátást nyújt Dubajra. Összesen három percbe telik feljutni a lifttel, mely a tenger, a homok és az ég padlótól mennyezetig nyúló digitális élményét nyújtja a látogatók számára.

5. Kóstold meg a nemzetközi ízeket a hűs Time Out Market-en

Kóstold meg a világ ínyencségeit, míg hűsölsz a Time Out Market-ban, a mostanában nyílt kulináris látványosságban, mely a Souk Al Bahar-ban, Dubaj belvárosában található. A trendi beltéri ételpiac a Burdzs Kalifára nyíló kilátással a város gasztronómiai kínálatát személyre szóló élményként kelti életre, mint például a demó főzőtanfolyamok a top séfekkel vagy a helyi művészek műremekei, melyek között élő zenei előadásokat tartanak. A hatalmas területű Time Out Marketen találhatjuk Dubaj 17 top séfjének ünnepelt éttermeit.

Mindent a biztonságért

Azon utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra, és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba.  A duba-ji belépéshez a negatív PCR teszt mellett nem szükséges vakcinaigazolvány.

Az Emirates bővülő járatkínálata mellett továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, és garantálja utasainak és munkatársainak biztonságát és egészségét. Felszállás előtt minden utas maszkot, kesztyűt, kézfertőtlenítőt tartalmazó ingyenes higiéniai készletet kap. A dubaji repülőtéren érintésmentes testhőmérséklet-mérést, valamint ingyenes PCR tesztet végeznek, és a check-in is teljesen érintésmentesen zajlik. További információk itt olvashatók.

Az Emirates minden utasa számára, függetlenül a kabinosztálytól és az úti céltól, több kockázatra – köztük Covid-fertőzéssel kapcsolatos kórházi és szállásköltségekre – kiterjedő ingyenes utasbiztosítást vezetett be. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell semmilyen kérvényt kitölteni, az a foglalás visszaigazolásával automatikusan érvénybe lép, és az első utazás napjától számítva 31 napig érvényes. A biztosítás többek között félmillió dollárig (kb. 150 millió forintig) fedezi a kórházi költségeket meghatározott esetekben, illetve 7500 dollárig (2,2 millió forintig) terjedően fizet kártérítést a meghatározott okokból törölt járatok esetén. A biztosítás részletes kondíciói itt olvashatók.

Sajtóközlemény

Ajánlatok