accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

50 év tapasztalat és KLM minőség fapados árakon – ilyen a Transavia

utazomajom /

Rotterdam vagy Párizs közvetlenül, a legjobb nyaraló desztinációk pedig egy átszállással érhetőek el a Transavia kínálatában, mely Európa legnagyobb légitársaságához tartozik. A minőség nem lehet kérdéses.

 50 év tapasztalat a fapados piacon

Tavaly ünnepelte alapításának 50-ik évfordulóját Hollandia vezető fapados légitársasága, a Transavia, amely már öt éve működtet Budapestről is járatokat. A cég minősége egy pillanatra sem lehet kérdéses, hiszen 50 év tapasztalattal ma már csak igen kevés légitársaság dicsekedhet a világon. 1966-ban a Transavia azzal a céllal jött létre, hogy elsősorban a nyaralni vágyók igényit szolgálja ki, de az Air France KLM csoporthoz történő csatlakozása óta egy átszállással szinte a világ bármely pontja elérhető a kínálatukban. Európa legnagyobb légitársasági csoportja pedig egy újabb garancia a magas minőségre.

Utaskényelem mindenek felett

A Transavia gépek fedélzetén a figyelmesség nagyon fontos szempont. Már a menüválaszték is egyedinek nevezhető az fapados légitársaságok között. Azonnal sült snackek és egybesütött szendvicsek, egyedi ízvilágú hideg szendvicsek (például húsgolyós) vagy éppen friss összetevőkből összeállított Tapas tálak is rendelhetőek. Bár március elseje óta éppen megújul a fedélzeti applikáció, így pár hétig nem érhető el, de hamarosan egy új, még fejlettebb verzió veszi át a helyét. Ennek segítségével saját telefonunkon vagy tabletünkön nézhetjük a Transavia szórakoztató tartalmait. Ez a lehetőség más légitársaságoknál kizárólag a hosszútávú járatokon elérhető.

Irány a legromantikusabb főváros, Párizs

Ha hosszú hétvégét tervezünk, akkor a Transavia kínálatában két vonzó, a Budapest Airportról közvetlenül elérhető desztináció is szóba jöhet: Rotterdam és Párizs. Utóbbi esetében a gépünk az Orly reptérre érkezik, ahonnan talán a leggyorsabban (külön vonat járattal) érhető el a francia főváros belső része. Ráadásul a Transavia fedélzetére ingyenesen vihető fel egy darab 10 kg-os kézipoggyász, ami egy személynek akár elég is lehet egy városnézéshez. Párizs nevezetességeivel könyveket lehet megtölteni, kihagyhatatlan az Eiffel-torony, a Notre Dame és a Louvre. A felszabaduló délutánokon pedig érdemes beszippantani a város romantikus hangulatát a Montmartre szabadtéren dolgozó festőit csodálva, vagy a Szajna partján sétálgatva, régi használati tárgyak és hirdetések között válogatva. A híres francia konyhát sem kell keresni Párizsban.

Repülj el a legek városába, Rotterdamba

Rotterdam az egyik legmenőbb hely Európában, ahol rengeteg program, látványos építészet, felhőkarcolók és finom street food vár bennünket! Érdemes egy hosszú hétvégét eltölteni a legek városában! Európa legnagyobb kikötőjének városa olyan, mintha csak Manhattanben járnánk. Ha hosszabb időtartamra tervezünk, akkor a Transavia 110 úticélja között biztosan találunk kedvünkre valót. Európán belül szinte minden ország nyaralóhelyeit elérhetjük egyetlen átszállással, de olyan egzotikumok is szóba jöhetnek, mint Marokkó, Izrael, Dubai vagy éppen a Zöldfoki-szigetek. Válogatni a Transaviával kapcsolatos információk közül a társaság facebook profiljáról érdemes. Kevés olyan légitársaság létezik, melynek informatívabb lenne ez a platformja.

Ajánlatok