accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Túlsúllyal küzdesz? Méregteleníts okosan, természetesen!

utazomajom /

A túlsúly manapság Magyarországon népbetegségnek számít. Rengetegen küzdenek az optimális testsúly megőrzéséért, vagy annak elnyeréséért mérhetetlen erőfeszítéseket tesznek, főleg, hogy számtalan betegség kialakulásához vezethet az elhízás.

Minek az eredménye a túlsúly?

A túlsúlyosság a legtöbb esetben a rendszertelen életmód, a mirelit és gyorsételek fogyasztásának térnyerése a friss zöldségekben és gyümölcsökben gazdag ételek helyett és a rendkívül kevés testmozgás eredménye.

Érdemes azonban teljes körű kivizsgálást végeztetnünk, ha életmódváltásra készülünk, eltökéltek vagyunk az ideális testsúly elérése érdekében és méregtelenítésbe kezdünk. Vannak az elhízásnak ugyanis egyéb okai is, állhatnak a háttérben hormonális betegségek vagy anyagcsere-problémák.

Ha nem hátráltat bennünket komolyabb betegség, akkor viszonylag könnyebb dolgunk van, elegendő az elhatározás és egy nagy adag kitartás, hogy elérjük, majd megtartsuk az ideális testsúlyt.

Méregtelenítés és vitaminok

Az egészséges életmód, a rendszeres mozgás rendkívül sokat segíthet az optimális testsúly elérésében, megtartásában. Az elhízottak mindenképp veszélyeztetettebbek a különböző szervi elváltozások, komoly – akár halállal is végződő – megbetegedések szempontjából, így a fogyókúra egyáltalán nem hiúsági kérdés. Kifejezetten ronthatja az életminőséget, a lelki egyensúlyra negatív hatással bír.

A tudatos, megfelelő táplálkozás, testmozgás mellett a vitaminokat, étrend-kiegészítőket is segítségül hívhatjuk célunk elérése érdekében, illetve a méregtelenítés szinte csodákra képes kontrollált keretek között.

Ma már sokkal egyszerűbb, könnyebb a megfelelő vitaminpótlás, köszönhetően a Marnys folyékony vitaminjainak, amelyek a sport- és szépségvitaminok terén is új alternatívákat kínálnak. Kifejezetten a méregtelenítésre szolgáló ampullás, vegán készítménye organikus teákból és növényi rügyekből áll.

A szépség – szokták mondani, belülről fakad – alapvetően a kiegyensúlyozott életet élők kiváltsága, a testi-lelki jóllét tükröződése. Ehhez pedig a testsúlyunkkal való elégedettség hozzájárul, melyre nők és férfiak egyaránt kell, hogy törekedjenek.

A vitaminpótlás és immunerősítés fontossága

A Marnys folyékony vitaminja a méregtelenítést támogatja, egyben ellátja a szervezetet a szükséges tápanyagokkal. Ahhoz, hogy az ideális testsúlyt elérjük, megtartsuk, ne feledkezzünk meg arról, hogy az immunerősítés épp olyan fontos, mint a súlyvesztés.

A méregtelenítéssel felgyorsul az anyagcsere, így az ásványi anyagok és nyomelemek megfelelő pótlására fokozottan figyeljünk. Az immunrendszer normál működéséhez alapvetően elengedhetetlen a vitaminpótlás minden évszakban, és komolyabb súlyvesztés eléréséhez ajánlott szakember segítségét kérni, javaslatait meghallgatni és betartani.

Ajánlatok