accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ingyen éjszaka 4-5* hotelben a Turkish Airlines Isztambulban átszálló utasainak

utazomajom /

Tölts ingyen egy vagy két éjszakát a mindig nyüzsgő Isztambulban a Turkish Airlines Stopover programjával. Használd ki a szuper lehetőséget és színesítsd meg az utazásod!

A Stopover kampány keretében az isztambuli repülőtéren átszálló utasok ingyen tölthetnek el turista osztályú jegy esetében egy, üzleti jegy esetében két éjszakát. Ezzel a különleges lehetőséggel bepillantást nyerhetsz a város történelmébe, kultúrájába és gasztronómiájába. Ha visszatérő vendég vagy Isztambulban, felkeresheted kedvenc nevezetességeid, éttermeid.

Hogyan működik a gyakorlatban?

Foglalj utat a Turkish Airlines valamely járatára legalább 20 órás átszállási idővel budapesti indulásal. A honlapon válaszd ki a “Stopover in Istanbul” opciót, majd add meg, hogy odaúton, vagy visszaúton szeretnéd felfedezni a Boszporusz partján fekvő nagyvárost.

Fontos, csak retúr jegyek esetében működik, ha “Multi-city” jegyet vásárolnál, tehát máshová érkeznél, akkor nem jár az ingyen éjszaka.

Már kereséskor megadhatjuk, hogy szeretnénk élni a Stopover lehetőségével.
Már kereséskor megadhatjuk, hogy szeretnénk élni a Stopover lehetőségével.

A találati listában ki tudod választani a számodra legkényelmesebb opciót. Jól látható, hogy megjelenik a felületen a “Stopover” logó.

28 órát tölthetsz Isztambulban és ingyen szállásra is jogosult vagy.
28 órát tölthetsz Isztambulban és ingyen szállásra is jogosult vagy.

A fenti Budapest – Phuket retúr repülőjegyet vettem példának. Jól látható, hogy a gép 12:15-kor érkezik Isztambulba és másnap 16:25-kor indul Bangkokon keresztül Phuketre. Összesen kicsivel több, mint 28 órát tölthetsz Isztambulban. A repülőjegy ára a megálló miatt nem lett magasabb és egy ingyenes éjszakát is kapsz a Turkish Airlines egyik 4 vagy 5 csillagos jó értékelésű, tiszta partner hotelében.

Tudtad? A Turkish Airlines számos amerikai nagyvárosba indít járatokat, többek között New Yorkba, Miamiba, Los Angelesbe és San Franciscoba!

Van lehetőség akár 2-3 napot is eltölteni Isztambulban a Stopover keretében, ekkor a légitársaság az első éjszakát ingyen, a többit pedig kedvezményesen biztosítja számodra.

Mit tegyek, ha lefoglaltam a járatot?

Az indulás megkezdése előtt legalább 72 órával küldd el a hoteligényed a vezetékneveddel, keresztneveddel, email címeddel és a 6 jegyű foglalási kódoddal (PNR) a freehotelhungary@thy.com email címre. A levélben add meg a kívánt szobatípust, illetve azt a dátumot, amikor megszállnál a hotelben. Ne felejtsd ki, ha az ingyenes éjszaka mellé további kedvezményes éjszakákra is igényt tartasz. Figyeld a postafiókod, mert a tartózkodáshoz szükséges voucher emailben érkezik.

Több, mint 90 éve indít járatokat a Turkish Airlines.
Több, mint 90 éve indít járatokat a Turkish Airlines.

Üzleti osztályú utasok

Üzleti osztályon utazóknak ugyanezeket a lépéseket kell elvégezniük. A különbség, hogy akár két ingyenes éjszakát is igényelhetnek, illetve ők garantáltan 5*-os hotelben lesznek elszállásolva. A Turkish Airlines olyan brandek szuper hoteleivel áll kapcsolatban, mint a Conrad, Fairmont, Hilton, Marriott vagy a Renaissance.

További tudnivalók

A 24 órát meg nem haladó átszállások esetében a csomagod nem feltétlen kell kivenned, viszont az ennél hosszabb tranzit esetén magaddal kell vinned. A Stopover program keretében az ingyenes szállás biztosított, de a transzfert neked kell megoldanod. Ha Isztambulból más török város felé veszed az irányt, nem veheted igénybe a szolgáltatást. Kérlek figyelmesen olvasd el a feltételeket az alábbi linken.

A bejegyzés a Turkish Airlines-szal együttműködve jött létre.

Ajánlatok