accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Újabb változás a Ryanair kézipoggyászok kapcsán: 2 millió utas érintett!

utazomajom /

Néhány napja írtuk meg, hogy milyen lehetősége van annak, akik szeptember 1 (poggyász változás bejelentés előtt) vásárolta meg a repülőjegyét, annak a tudatában, hogy két kézipoggyásszal utazhat.

A Ryanair nagylelkűen 2.100 forintért kínálta az elsőbbségi beszállást, amivel minden a régi terv szerint haladt volna. A rengeteg felháborodott utas aktív volt az elmúlt napokban a közösségi médiában. Valószínűleg ennek is köze lehet ahhoz, hogy ma (szeptember 6) újabb közlemény adott ki, ezúttal enyhített a szabályozásokon.

Ryanair közlemény megmentése

Azok az utasok, akik augusztus 31 előtt vásároltak repülőjegyet, de csak november 1 után utaznak, most díjmentesen lehetőséget kapnak arra, hogy egy 10kg-os feladott poggyászt magukkal vigyenek. Erről a két millió érintett emailben értesítést fog kapni a mai nap folyamán – állítja az ír légitársaság.

Továbbá az a közel 50 ezer utas, aki augusztus 31 előtt foglalt, és azóta a foglalásához elsőbbségi beszállást vásárolt, visszakapja az extra szolgáltatásért fizetett 8€-t, az elsőbbségi beszállást pedig ingyen megkapják a foglalásuk mellé.

Azt nem tudjuk, hogy november 14-én utazó Horvát Adrián hogyan fogja tudni bizonyítani Gdanskban a lengyel földi kiszolgálónak hogy mikor vásárolta a repülőjegyét, de ez legyen Adrián gondja.

Ezen igazodjon ki az utas..

Ha valakinek most már fogalma sincs arról, hogy mit és mekkorát vihet, akkor ne ostorozza magát, nem vele van a baj. Ezért mi összeszedtük közérthetően, hogy mi is a jelenlegi szabályozás.

Izgatottan várjuk a Wizz Air lépését a hírre.

Ajánlatok