accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nagy közös Utazómajom térkép több ezer tippel!

utazomajom /

Néhány éve találtuk ki a nagy közös Utazómajom térkép ötletét. Célunk, hogy bármerre is jársz a világban, az Utazómajom közösség által kipróbált és ajánlott szolgáltatásokat, helyszíneket, programokat megtaláld. Vanuatu szigetén egy út széli kifőzdében ettél egy jó steaket? Milyen sokat segített volna, ha korábban tudjuk, hogy Ken’s BBQ oldalasa a legjobb a világon?

Micsoda illatok, még most is érzem!

Már nemcsak a Facebook csoportban , hanem a közös térképünkön is tájékozódhatsz. Erre a térképre akár te is felviheted a kedvenc helyeidet, éttermeidet, szállás ajánlásodat, hogy ezzel megkönnyítsd a többi utazómajom felkészülését az utazásra. A térképen találsz hangulatos kongói falucskát, tippeket ingyenes strandokra, egy napos kirándulási tippeket Marokkóban, de megannyi belföldi rejtett kincset is.

Új tipp felvitele

  1. szerkesztés gombra kattintunk
  2. a fenti keresőben kikeressük az adott hely nevét
  3. a helyhez tartozó ikonra kattintva hozzáadás a térképhez gombra kattintunk
  4. a festék melletti (második) ceruza ikonra kattintva átírhatjuk a pin nevét, illetve leírást adhatunk hozzá, hogy miért vettük fel a térképre.

 

Egyetlen kérésünk van felétek: haszonszerzés céljából ne vigyél fel a térképre semmit, ezzel az egész koncepciót rontanád el. Nem az a cél, hogy felfuttasd a rosszul működő éttermed, haverod autókölcsönzőjét, hanem hogy valóban kipróbált és bevált szolgáltatásokat, vendéglátóhelyeket, parkokat, múzeumokat, túrákat stb. gyűjtsük egy helyre. Benne vagy?

Ajánlatok