accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Utazómajom utazási kupon: miért jó ajándék?

Guru Majom /

A karácsony közeledtével egyre több a feladat, és még egy csomó ajándékot is be kellene szerezni időben. Ha nálad is stresszes az évnek ez az időszaka, segítünk: van egy ajándékötletünk, amivel garantáltan örömet szerzel, és magadnak is megspórolod az idegeskedést.
6 érv, miért jó választás az Utazómajom utazási ajándékutalvány.

Megkönnyíted az utazás nélküli időszakot

Az elmúlt másfél évben szinte minden megváltozott körülöttünk, ami az utazást érinti. És bár szerencsére most már sokkal nyitottabb a világ, és könnyebb utazni, mint akár tavaly ilyenkor, még mindig jelen van a bizonytalanság. Érthető, hogy még a legelszántabb világjárók közül is sokan inkább kivárnak és tervezgetnek, ebben pedig segít, ha részben vagy egészben már a zsebükben van az utazásra szánt keret. De magadat is meglepheted vele: az utazási kupont a vásárlás összegénél magasabb értéken válthatod be a foglalásnál!

Élményt ajándékozol

Az élmény pedig sokkal jobb ajándék, mint bármilyen tárgy. Több pszichológiai kutatás igazolta, hogy az élmények a tárgyaknál nagyobb örömöt okoznak, és ez az öröm tartósabb is. A tárgyakra – még azokra is, amelyekre nagyon vágytunk – hamar ráununk, míg az átélt élmények emlékei sokáig velünk maradnak, és a személyiségünket gazdagítják.

Biztosan nem nyúlsz mellé

Nehéz olyan ajándékot találni, aminek biztosan örül a megajándékozott. A sokadik megszokott ajándék beszerzése inkább csak arra jó, hogy „letudjuk” az ajándékozást. Abban viszont egészen biztos lehetsz, hogy egy világjárónak utazásból sosem elég, és valódi örömöt szerzel neki, ha a következő nagy kalandjának megvalósításában segíted.

A választás szabadságát adod

Az eddigiekből következik, hogy az utazás élménye a legideálisabb ajándékok egyike. Jól sülhet el, ha valakit befizetsz egy szuper városlátogatásra vagy nyaralásra, de még jobb, ha az úti cél kiválasztását rábízod a megajándékozottra. Egy utazási ajándékutalvánnyal a választás lehetősége az övé, te viszont hozzásegíted, hogy megvalósíthassa álmai utazását – úgy, ahogy neki a legjobb.

Nem kell miatta tülekedni, sorban állni

Nem csak annak jó, akinek adod: egy online megrendelt ajándékutalvánnyal a saját dolgodat is megkönnyíted. Ha hagytad már a karácsony előtti hetekre a bevásárlást – és ki az, aki nem? – akkor pontosan tudod, mennyi kényelmetlenséget spórolhatsz meg magadnak, ha nem kell az üzleteket járnod.

Garantáltan megérkezik időben

Az interneten persze szinte bármi megrendelhető, ám ha mostanáig halogattad a döntést, már nem biztos, hogy a választott ajándék időben megérkezik. Az Utazómajom ajándékutalvánnyal jól jársz tehát azért is, mert garantáltan megkapod időben. Akár a legutolsó pillanatban, december 23-án is megrendelheted, és biztos lehetsz benne, hogy nem kell üres kézzel álldogálnod a fa alatt.

Ajándékutalványt vásárolok: utazomajomkupon.beontrips.com

De mire jó pontosan az ajándékutalvány?

Az Utazómajom utazási ajándékutalvány bármilyen repülőjegy+szállás utazásra, belföldi vagy külföldi szállásfoglalásra beváltható az Utazómajom | Beontrips weboldalon, de kedvcsinálónak nézz körül az utazási ötletek között!

Ajánlatok