accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Vezeték nélküli porszívó – takarítás okosan

utazomajom /

Hol vannak a régi szép idők, mikor egy háztartásban már az is öröm volt, hogy porszívó segíti a háziasszony munkáját! Manapság pedig rendkívül széles választékból, különböző tudású modellekből választhatunk, így például vezeték nélküli porszívót is.

A vezeték nélküli porszívó vagy a robotporszívó a jobb?

Manapság a takarítás hatékonyságát szem előtt tartva felmerülhet a kérdés, a technológiai fejlődéssel egyidejűleg melyik a jobb választás. Vezeték nélküli porszívó vagy robotporszívó mellett döntsünk, ha vásárlásra kerül sor?

Ha a képzeletbeli mérleg két serpenyőjébe tesszük az érveket és ellenérveket mind a vezeték nélküli porszívó, mind a robotporszívó esetén, talán könnyebben megy a kérdés megválaszolása. Bátran tájékozódjunk a Xiaomi megbízható, minőségi termékei között!

Mindemellett pedig egyszerű a válasz, azaz mikor melyik, de ha tehetjük, legyen mindkettő.

Amikor a vezeték nélküli porszívó javára billen a mérleg serpenyője

A vezeték nélküli porszívó javára billen a mérleg, ha nem csak a tisztán tartás a cél, hanem gyorssegélyre van szükség egy kiömlött étel feltakarításában vagy a kanapét, fotelt is megtisztítanánk a szennyeződésektől. Egy robotporszívó ezekre nem képes.

Ha a lakás teljes körű takarítása áll a fókuszban, akkor a legoptimálisabb megoldás mindkettő használata. Amíg a nagyobb felületeken a robotporszívó elvégzi a tisztítási feladatokat, addig egy vezeték nélküli porszívó segítségével a bútorokat, polcokat letakaríthatjuk.

A vezeték nélküli porszívót bárhol használhatod, nem kell a kábellel bajlódni, konnektort és hosszabbítót keresni. A csövek összerakása nem jelent problémát, nem ferdülnek vagy törnek el egy rossz mozdulatot követően. Az akkumulátoros porszívót így akár a lakáson kívül, könnyedén használhatod például az autó belső terének kitakarításához is.

Az üzemidő egy fontos tulajdonság ennél a típusnál, hiszen akkumulátorról működik. Azzal számolnunk kell, hogy a megfelelő szívóerő mellett nagyjából 10-20 perc alatt lehet alaposan kitakarítani. Ezt követően vissza kell tennünk a helyére, ahol töltődni tud, és egy kis várakozási időt követően újra használatba vehetjük. Kijelzős modell esetén természetesen könnyebb a dolgunk, tudjuk, meddig takaríthatunk még vele.

Takaríts okosan, könnyedén!

A hatékony és mindenre kiterjedő takarítás, tisztán tartás érdekében a fentiekből is kitűnik, a legcélravezetőbb megoldás, ha a vezeték nélküli porszívót mindenképp beszerezzük, és legoptimálisabb, ha mellette egy robotporszívót is igénybe veszünk.

Időtakarékosság szempontjából ez a megoldás mindenképp ideális. Energiát spórolunk, illetve bosszúságoktól is megkíméljük magunkat ezekkel a háztartási eszközökkel, így a hagyományos porszívót biztosan megelőzik.

Ismerd meg közelebbről a működésüket, a hatékonyságuk fokozatait, és válaszd az igényeidnek legmegfelelőbbet!

Ajánlatok