accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Wizz Air 20%-os akció: mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

utazomajom /

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a Wizz Air szeptember elején valamilyen akcióval készül. Idén sincs ez másképp, éppen 20%-os kedvezménnyel foglalhatnak a WIZZ Discount Club tagok. Ez azt is jelenti, hogy ha még nem rendelkeztek Wizz tagságival, de legalább ketten utaztuk oda-vissza, akkor az egy éves tagsági megvásárlásával együtt is olcsóbb lesz a repülőjegyetek, mint nélküle. Tehát ha van használjátok, ha nincs, tegyétek hozzá a foglaláshoz a kedvezményes ár érvényesítéséhez.

Néhány megfontolandó lehetőség

November 2-9, Athén 6.152 Ft

Október 17-21, Róma 5.824 Ft

November 7-13, Ciprus 8.080 Ft

December 9-15, Dubai 28.560 Ft

November 22-29, Málta 5.824 Ft

Ha spórolnál a szálláson is, akkor javasoljuk az Airbnb-t, ahol 12.375 forint kedvezményt kapsz az első foglalásból, ha ezen a linken keresztül regisztrálsz. Az Airbnb kínálatában megtalálhatóak hotelek, apartmanok és magánszállások egyaránt, de olyan különlegességekre is bukkanhatsz, mint a vonatból, repülőből, hajóból átalakított alvóhelyek.

Ajánlatok