accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A Wizz alkalmazásban beállítható az árértesítő, így nem kell folyamatosan nézni a jegyárakat

utazomajom /

A Wizz Air új funkciót élesített mobilalkalmazásában, amellyel az utasok árértesítőt állíthatnak be az őket érdeklő járatokra.

A regisztrált felhasználók akár öt járatra is bekapcsolhatják az értesítéseket, amelyek automatikusan jelzik a jegyárak változását, így az utasok gyorsan foglalhatnak, ha a kiválasztott járat árai emelkedni kezdenek. Árcsökkenés esetén is hasznos a beállítás, hiszen így az érdeklődők kihasználhatják a Wizz Air egyébként is rendkívül alacsony jegyárait.

Az értesítések beállításához csupán annyit kell tennünk, hogy a Wizz Air alkalmazás letöltése és bejelentkezés után kikeressük a bennünket érdeklő járatokat, és engedélyezzük az „Árértesítés” funkciót. Az applikáció naponta egyszer küld értesítést push üzenetben, majd amint a nyomon követett járat felszállt, az ahhoz kapcsolódó beállítás automatikusan törlődik.  A Wizz Air mobilalkalmazása ingyenesen elérhető Android és iOS készülékeken is.

„A WIZZ-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az utasok a megfizethető járatokat keresik az utazásaik megtervezésekor, ezért is fontos nekünk, hogy az iparág legalacsonyabb viteldíjait kínáljuk. Az applikáció árértesítő funkciója lehetővé teszi a Wizz Air ügyfeleinek, hogy az okostelefonjukra küldött frissítésekkel a lehető leghamarabb értesüljenek a legkedvezőbb ajánlatokról. Tudjuk, hogy az utazni vágyók már javában arról álmodoznak, hova repülnének a korlátozások feloldása után, ezért az új funkció bevezetésével lehetővé tesszük, hogy a lehető legjobb ajánlatok közül válogathassanak nálunk”mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs menedzsere.

Ajánlatok