accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nem érzed stabilnak a kapcsolatod, de utaznál? Itt a Wizz Air megoldása, cseréld le a párod az utolsó pillanatban!

utazomajom /

Ennél rugalmasabb már nem is lehetne a vakáció. A Wizz Air „Flexible travel partner” szolgáltatása lehetőséget biztosít arra, hogy az utazni vágyó a legvégső pillanatban válassza ki társát. Így, ha például egy fellobbanó nyári szerelem már nem éri meg az indulás pillanatát, a megvásárolt jegy átruházhatóvá válik… akár egy új kiszemeltre.

A nyár a kikapcsolódás, a bulik és a lángoló szenvedély időszaka, amely során nagy szerelmek, barátságok és még nagyobb tervek szövődnek. Ha nem is akkora elköteleződés egy közös utazás, mint egy egyforma unikornisos tetoválás, könnyen előfordulhat, hogy sötétebb árnyalatúvá kezd válni az a bizonyos rózsaszín köd, vagy kiderül, hogy a csapat egyik tagja az utolsó pillanatban mégis lemondja a közösen szervezett nyaralást. Ilyen és egyéb váratlan esetekben jól jöhet egy segítő megoldás, amely biztosítja az utat, de nem vési gránitba a résztvevők nevét.

A Wizz Air szolgáltatásai közt szereplő „Flexible travel partner”-rel az utas bármilyen konfliktushelyzetből gond nélkül vághatja ki magát. Az illetőnek a foglaláskor a teljes jegyarát és a választott szolgáltatásokat ki kell fizetnie partnere után, azonban nevének megadása egyáltalán nem kötelező – egészen az indulási előtti három óráig bezárólag. A rugalmas szolgáltatás páratlan lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a vakációzó fél az utolsó pillanatig várjon azzal a döntéssel, kivel élje át az életre szóló élményeket.

Nehéznek bizonyul a csoportos utazás szervezése egy társasággal? A „Flexible travel partner” a késői lemondások elleni legjobb csodafegyver, hiszen a szervező akár 14 jegyet is képes lefoglalni sajátján túl egy foglalásban, és elég a legvégén megmondani, ki tart a csapattal.

További információk a szolgáltatásról a Wizz Air hivatalos oldalán. A Rugalmas útitárs szolgáltatás ára járatonként és utasonként 4.650 Ft, de azt hiszem, minden pénzt megér.

Ajánlatok