accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Soha nem látott meglepetéssel készült a Wizz Air a szurkolói járatok utasainak

utazomajom /

A Wizz Air az izgalmas sporteseményekkel teli nyári szezonban nem csak különleges szurkolói járatokkal támogatja a magyar sportolókat és a szurkolókat. A légitársaság a Pöttyössel együttműködve a labdarúgó Európa-bajnokságra tartó járatain Hajrá, Magyarok! feliratú limitált trikolór színű Túró Rudival teszi még feledhetetlenebbé a szurkolás élményét.

A piros bevonó, a fehér túró és a zöld, citromos töltelék kombinációja kifejezetten a magyar szurkolóknak lett megalkotva, hogy mindenki ráérezhessen a szurkolás ízére. A Wizz Air szurkolói járatának utasai már az odaúton belekóstolhatnak a szurkolás, és mindkét márka reményei szerint a győzelem új ízébe.

A Wizz Air légitársaság idén kilenc szurkolói járatot indít az Európa-bajnokság magyar vonatkozású csoportmeccseire. Ebből június 15-én Debrecenből egy, Budapestről négy szurkolókkal teli gép indult a kora hajnali órákban, míg június 19-én és 23-án is egy-egy budapesti és debreceni járat repíti ki a magyarokat a meccsre. Az utóbbi két mérkőzésre utazóknak sem kell aggódniuk, a WIZZ és a Pöttyös jóvoltából ők sem maradnak majd magyar édesség nélkül.

A Wizz Air azonban nem csak a labdarúgó Eb-re készül nagy erőkkel. A légitársaság együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB), melynek értelmében a versenyzőket a Wizz Air, mint a MOB hivatalos partnere szállítja az olimpiai játékokra. A légitársaság a MOB-bal együttműködve egy különleges, aranyozott festésű, Team Hungary feliratú repülőgépet is bemutatott, illetve a flottájába állított erre az alkalomra, amellyel nemcsak az olimpikonok, de többek között a nyáron Párizsba utazók is repülhetnek.

Ajánlatok