accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Programajánló: Csillagösvény Labirintus – Ópusztaszer

utazomajom /

Nálatok milyen egy szokásos Szent István Nap? Mindenki csinosba öltözik, elmegy a család az ünnepségre, közös ebéd a nagyiékkal, amit egy hosszú délutáni ejtőzés követ majd este össznépi tűzijáték nézés. Hát igen ezt is választhatjátok…vagy bepattantok az autóba és elgurultok Ópusztaszerre, ahol nem csak a Feszty-körkép vár rátok.

Csillagösvény Labirintus Ópusztaszeren, felülnézetből

Tudtátok, hogy itt található a világ harmadik legnagyobb labirintusa? Ennek a labirintusnak az a különlegessége, hogy vagy kitaláltok belőle, vagy nem!  Na, jó… szinte biztos, hogy kitaláltok belőle, nem kell félni. Annál is inkább, mert van egy kis segítség is hozzá. Számos különböző témájú kérdéssor könnyíti meg a kijutást, amelyekkel, ha jól válaszoltok, sok-sok zsákutcát megspórolhattok, viszont ha a válasz rossz, akkor… egyszer talán akkor is megtaláljátok a kijáratot!

De hogy ne rugaszkodjunk el annyira a hagyományoktól 20-ára való tekintettel nemzeti tematikájú kérdésekkel is készülnek a szervezők. Ami a másik jó hír, hogy lesz Új Kenyér is! Mármint, nehogy azt gondoljátok, hogy előre becsomagolt, boltba vett vekni vár Rátok, és az anyukáknak sem kell aggódni, nincs kötelező tésztagyúrás, arról majd a helyiek gondoskodnak, de azt bizton állíthatjuk, hogy igazi saját kemencében sült kenyérrel mehettek haza ezen az ünnepen!

Ja és majdnem elfelejtettünk szólni, hogy már egy nappal hamarabb is mehettek, mert 19-én éjszakai labirintusozáson vehettek részt, ami tényleg nem annyira ijesztő, mint gondolnátok!

Csillagösvény Labirintus környéke éjszaka