accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Zuhanyfülke vagy épített zuhany: hol kellemesebb a kikapcsolódás?

utazomajom /

Egy modern otthon fürdőszobájának kialakítása során egyre gyakrabban merül fel a kérdés: zuhanyfülke vagy épített zuhany mellett döntsünk? Mindkét megoldásnak megvannak a maga előnyei.

De vajon melyik biztosít kellemesebb kikapcsolódást és nagyobb kényelmet? Most megmutatjuk azt, hogy érdemes dönteni, ha szeretnénk, hogy a fürdőszobánk a relaxáció valódi szentélye lehessen.

Miért jó választás a hátfalas zuhanyfülke?

Egy hátfalas komplett zuhanykabin a Fürdőszoba webshop | Aquatrade.hu kínálatából tökéletes választás lehet, ha olyan megoldást keresünk, amely garantálja a maximális kikapcsolódást és kényelmet, mindezek mellett pedig praktikus is. Nem kell bajlódnunk a tervezéssel, az épített zuhany elemeinek megvásárlásával, ennek köszönhetően sok időt és energiát spórolhatunk. Sőt, akár a pénztárcánk is vastagabb maradhat.

Mindezek mellett egy jó zuhanykabin garantálja a biztos vízelvezetést, nem kell aggódnunk amiatt, hogy a gondatlan tervezés miatt elázna a fürdőszoba. A víz pedig gyorsan lefolyik, így ez sem fokozza a csúszásveszélyt. 

Éppen ezért a zuhanyfülkék használata minden esetben kényelmes és biztonságos, akár mozgáskorlátozottak számára is. Manapság már rengetegféle modell közül válogathatunk, ami azt jelenti, hogy bárki megtalálhatja a fürdője stílusához és elképzeléséhez illő darabot.

Miért érdemes épített zuhanyban gondolkodni?

Sokan kedvelik a különleges elrendezést a fürdőszobájukban, sok esetben azonban egy kész zuhanykabin korlátok közé szorítja a kreativitást. Az épített zuhany egyik legnagyobb előnye az egyediség. Szinte bármilyen méretben és kialakításban gondolkodhatunk, sőt, a stílust is kedvünk szerint választhatjuk meg. Egy épített zuhany lehet rusztikus, modern vagy bármilyen stílusú, ennek köszönhetően a fürdőszobát százszázalékosan saját elképzelésünkhöz alakíthatjuk.

Ezenfelül az épített megoldás a maximális kényelmet is garantálja. Tervezhetünk hozzá beugrót vagy épp ülőkét a zuhanyba, és teljes mértékben akadálymentesíthetjük. Ebben a típusú zuhanyban könnyebben kapnak helyet az olyan extra elemek is, mint az esőztető fej vagy a masszázspanel. Ez azt jelenti, hogy ha tökéletes kikapcsolódásra vágyunk egy nehéz nap után, egy egyedi, épített zuhany kiváló megoldást nyújthat.

Végül, de nem utolsósorban az épített zuhany tisztítása is egyszerűbb feladat. Elég felmosni és áttörölni, kevésbé hajlamos a penészedésre, és általában tartósabb is az átlagos zuhanyfülkéknél.

Szóval melyiket válasszuk?

A zuhanyfülke és az épített zuhany egyaránt rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, amelyek biztosítják a kellemes kikapcsolódást. Mindkét megoldás képes tehát arra, hogy a napi zuhanyozásból pihentető és frissítő élményt varázsoljon.

A döntés során azonban érdemes figyelembe venni az egyéni igényeket, a fürdőszoba méretét, és a rendelkezésre álló költségvetést is. Ha ezeket a szempontokat figyelembe vesszük, könnyen megtalálhatjuk a számunkra tökéletes megoldást.

Ajánlatok